Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiakhoz szólna a kérdésem. Ezt hogy kell érteni?
Elváltunk a randi végén, jelezte, hogy jól érezte magát. Elég hosszú randi volt, jó hangulatban telt. Majd búcsúzás után viccesen még utánam szólt, hogy,, akkor ha akarsz valamit, majd írj."
Ezzel átpasszolta a labdát, hogy én keressem majd, ha úgy gondolom, hogy szeretnék folytatást? Vagy ő ezzel arra utalhatott, hogy részéről ennyi? :D
Előtte beszélgettünk arról, hogy mind2en jártunk már úgy, hogy vagy mi, vagy a randipartner csak úgy szépen, csendben felszívódott és hogy végülis ez is egy megoldás manapság... :D
Szerintetek akkor várja, hogy majd lépjek, ha szeretném folytatni az ismerkedést, vagy inkább arra célzott, hogy ő biztos nem fog keresni?
Vagy csak szokásosan, női logikához híven túlbonyolítom? :D

Te ugyanaz vagy aki tegnap rinyált a "miért mondja azt randi végén mindenki, hogy "ha hazaértél, írj"? Elég hasonló a kérdés stílusa és nyelvezete!
És akkor is a bolhából csináltál elefántot, ahogy most is.
És mégis hogy? Szia, most arra céloztál, hogy keresselek, ha szeretném folytatni az ismerkedést, vagy ha rajtad múlik akkor ennyi?
Nem lenne túl jó kezdet, ha esetleg ő is szeretne folytatást...
Nem, nem én voltam. Nekem nem mondta, hogy írjak, ha hazaérek. És én ennek a gesztusnak örülni szoktam. :D

Lefordítom.
Ha dugni akarsz keress, ha nem akarsz, akkor csá!

Én mindig az őszinteséget tisztelem, és képviselem. Ha valamit tudni akarok, akkor attól kérdezem meg akire vonatkozik.
Mit számít mit fog gondolni?
Hiszen ez önmagam őszinte vállalása, és ha nem fogad el a másik őszinte önvalómban, akkor az a kapcsolódás nem ér túl sokat.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!