Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiakhoz szólna a kérdésem....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiakhoz szólna a kérdésem. Ezt hogy kell érteni?

Figyelt kérdés

Elváltunk a randi végén, jelezte, hogy jól érezte magát. Elég hosszú randi volt, jó hangulatban telt. Majd búcsúzás után viccesen még utánam szólt, hogy,, akkor ha akarsz valamit, majd írj."

Ezzel átpasszolta a labdát, hogy én keressem majd, ha úgy gondolom, hogy szeretnék folytatást? Vagy ő ezzel arra utalhatott, hogy részéről ennyi? :D

Előtte beszélgettünk arról, hogy mind2en jártunk már úgy, hogy vagy mi, vagy a randipartner csak úgy szépen, csendben felszívódott és hogy végülis ez is egy megoldás manapság... :D

Szerintetek akkor várja, hogy majd lépjek, ha szeretném folytatni az ismerkedést, vagy inkább arra célzott, hogy ő biztos nem fog keresni?

Vagy csak szokásosan, női logikához híven túlbonyolítom? :D

2021. máj. 11. 20:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
45%
nem lenne egyszerűbb megkérdezni tőle, hogy értette?
2021. máj. 11. 20:05
 2/12 anonim ***** válasza:
74%

Te ugyanaz vagy aki tegnap rinyált a "miért mondja azt randi végén mindenki, hogy "ha hazaértél, írj"? Elég hasonló a kérdés stílusa és nyelvezete!

És akkor is a bolhából csináltál elefántot, ahogy most is.

2021. máj. 11. 20:08
 3/12 A kérdező kommentje:

És mégis hogy? Szia, most arra céloztál, hogy keresselek, ha szeretném folytatni az ismerkedést, vagy ha rajtad múlik akkor ennyi?

Nem lenne túl jó kezdet, ha esetleg ő is szeretne folytatást...

2021. máj. 11. 20:08
 4/12 A kérdező kommentje:

Nem, nem én voltam. Nekem nem mondta, hogy írjak, ha hazaérek. És én ennek a gesztusnak örülni szoktam. :D

2021. máj. 11. 20:09
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát, nekem egy ilyen kijelentés úgy jön le, hogy neki mindegy. Ha keresed, akkor elvan veled, ha nem, az sem tragédia.
2021. máj. 11. 20:12
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Arra értette hogy irjál ha akarsz valamit, szerintem nem bonyolult.
2021. máj. 11. 20:12
 7/12 anonim ***** válasza:
79%

Lefordítom.

Ha dugni akarsz keress, ha nem akarsz, akkor csá!

2021. máj. 11. 20:16
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig az őszinteséget tisztelem, és képviselem. Ha valamit tudni akarok, akkor attól kérdezem meg akire vonatkozik.

Mit számít mit fog gondolni?

Hiszen ez önmagam őszinte vállalása, és ha nem fogad el a másik őszinte önvalómban, akkor az a kapcsolódás nem ér túl sokat.

2021. máj. 11. 20:18
 9/12 anonim ***** válasza:
79%
Nem hiszem, hogy nagyon megfontolta mit mond ott hirtelen, szóval ne agyald túl :D
2021. máj. 11. 20:18
 10/12 A kérdező kommentje:
Oké, akkor majd írok neki, mert akarom azt a "valamit". :D max ő nem, legalább hamar kiderül.
2021. máj. 11. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!