Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszú ideje magányosan élő, félénk, de szeretne kapcsolatot férfiakhoz szólna a kérdésem. Vannak olyan pillanatok az életetekben amikor nagyon akarnátok valakit, de nem bírtok vele összejönni annak ellenére, hogy kölcsönösen bejöttök egymásnak?
Figyelt kérdés
Mi az ami visszatart benneteket?2018. szept. 5. 08:20
1/8 anonim válasza:
voltam ilyen helyzetben.
Önbizalom hiány..
2/8 anonim válasza:
Nincsen,régen egy ilyen volt,de akkor még nagyon fiatal voltam.Ott még "kisfiú" voltam,és nem tudtam sok mindent...
Viszont a hangsúly azon van,hogy tudtál róla,hogy kölcsönösen bejöttök egymásnak. Mert onnantól könnyű lenne.
Én nekem viszont a pofára esésekből van elegem,mert nő nem jön oda hozzám,én ha odamegyek,lenyomorékoznak és elküldenek a búsba.
Sajnos nem születtem jóképűnek,jó genetikával.
Akkor minden könnyebb lenne százszor.
27/F
3/8 anonim válasza:
Igen én is azt mondom hogy ha tudsz róla, hogy kölcsönös a dolog, akkor igazából nincs probléma, csak el kell hívni és kész mert úgyis igent mond....
Akkor van gáz mikor ezt nem tudod, és szinte sosem tudod hogy bejössz e a másiknak.
4/8 anonim válasza:
Önbizalom hiány és mert félek, hogy rosszul értelmezem a jekeket, mégsem kölcsönös, csak beleképzelem.
5/8 anonim válasza:
Egy közeli ismerősömet pl. az, hogy megszokta az egyedüllétet és úgy érzi, hogy mégse akar alkalmazkodni máshoz.
6/8 anonim válasza:
Nincsenek, mert senkinek nem jövök be a környezetemben, legalábbis nem tudok róla, nem is beszélek, ismerkedek senkivel. Hiába vagyok magas, igényes, szerintem nem is csúnya, ráadásul sportolók is, bãsznak rám a nők, még online is. Pedig már voltak barátnőim, tartós, hosszabb kapcsolatok.
7/8 anonim válasza:
Nagyon gyakori, leszámítva a kölcsönösséget, sosem jöttem be egy nőnek sem.
8/8 anonim válasza:
Igen, van ilyen pillanat: az ok az önbizalomhiány, az összeszedettség hiánya az adott pillanatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!