Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, elküldenétek a következö fiut?
Dehogynem tudsz csak úgy csevegni. :) Most is lányokkal beszélgetsz (főleg, gondolom). :) Lehet, hogy nem discoban kellene ismerkedni, és kicsit lehetne több önbizalmad. Ha szeretnéd, szívesen beszélgetek veled ilyen dolgokról, keress meg privátban!
21/L
Külső , tánctudás annyira nem számít a csajoknál , csak szimplán légy magabiztos , és optimista .
Nekem bejött , azóta van "mindig" barátnőm , pedig hasonló adottságokkal rendelkezek én is :) .
Engem nem taszít, ha azt látom egy pasin, hogy félénk. Aranyosnak találom:) És legalább lejön, hogy nem olyan nagyképű, mint a többi. Nem, ezek alapján, amiket leírtál, nem küldenélek el, dehogyis...sőt...nekem tetszene a helyzet:)
18/l
Én elküldenélek. Ha nem lehet veled táncolni, de beszélgetni nem akarsz egy szórakozó helyen, akkor mégis mit kezdjek veled? Vagy egyik vagy másik... Szóval ha már valakivel nem lehet beszélgetni, de jól néz ki és odajön hozzám, akkor legalább táncolni jó lesz aznapra.
De te mégis mit vársz? Egy normális lánynak fontos az, hogyha megismerkedik egy sráccal tudjon vele beszélgetni. Gondolj bele egy kicsit. Egy átlag diszkós helyzetben mit csinálnak az emberek? Vagy táncolnak, vagy beszélgetnek.
Nem megbántani akarlak...
"akkor legalább táncolni jó lesz aznapra"
nem tudom, hogy akkor ilyen szavajárások után miért engem tolnak le, hogy állitolag eszközként tekintek a lányokra?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!