Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerősöm a lány, meg szeretném neki mondani mit érzek, hogy tegyem?
Hát az elég filmbeli amikor úgy jönnek össze hogy csókolóznak. Szóval attól még hogy nem bulizós, randira csak elmegy, csak ne diszkóba vagy ilyesmi helyekre vidd :D Amúgy meg amikor kettesben vagytok és beszélgettek akkor mondd neki hogy :
"Figyelj, mondani szeretnék valamit...
-Mit?
-Gyere, üljünk le (Leültök)
-Mit akarsz mondani?
-Szóval... Nem tudom hogy te hogy vagy vele de én többet érzek irántad, mint barátság...
-(A csaj gondolkodik, de a szíve közben dobog az átlag pulzus 2szerese most az övé.)
-És arra gondoltam hogy elmehetnénk együtt teázni (Vagy valami ilyesmit csinálni). Persze csak ha akarod. És nem siettetlek, szóval majd szólj, ha eldöntötted, mit szeretnél.
(És akkor a csaj vagy rögtön mondja hogy "Én is szeretlek", vagy hogy "Szívesen elmegyek veled teázni", vagy hogy "Ne haragudj, de én nem szeretlek" vagy egyszerűen csak néz és vár. Te ha látod hogy nem mond semmit akkor menj el onnan, köszönj el, és majd legközelebb nézz rá kicsit szomorúan és kérdőn, addigra már csak eldöntötte)"
Na tessék itt van egy forgatókönyv a beszélgetésre :D
Remélem tudtam segíteni. :D
ravafufu
*Persze ezek csak a vázlatok, mást is tegyél bele és ne pont így fogalmazd meg mert azt fogja hinni hogy egy romantikus film főszereplője :D
ravafufu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!