Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az "írjál mikor hazaértél" a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az "írjál mikor hazaértél" a hazakísérés modern formája?

Figyelt kérdés

Mostanában sokat ismerkedem, jópár első randin voltam. Volt, aki elkísért a buszmegállóba, aki felajánlotta hogy kocsival hazavisz, aki haza is vitt, akinek még a megállóig kísérni sem merült fel. Mindig, akkor is, ha a lakásomtól két utcára tett ki és ha hamarabb elváltak útjaink, mondták, hogy írjak ha hazaértem.

Ez mit jelent? Jelent bármit? Esetleg lehet az, hogy ezáltal rámhárítják a találkozó utáni első beszélgetést? Tehát hogy ne nekik kelljen keresni

2021. máj. 10. 19:13
 1/8 anonim ***** válasza:
71%
Vagy nézhetjük úgy is, hogy rád bízza, hogy mikor van kedved folytatni a beszélgetést. Minden éremnek két oldala van...
2021. máj. 10. 19:18
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez hülyeség, inkább szeretnék tudni hogy biztonságban hazaértél.

Legalábbis a párom mindig féltésből irta mig nem laktunk együtt

2021. máj. 10. 19:18
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Mar annyira elterjedt formula, hogy akar a jelentese is elkophatott, udvaromias jelzese a torodesnek.
2021. máj. 10. 19:31
 4/8 anonim ***** válasza:
82%
Tipikus nő vagy... annyit akarnak tudni, hogy épségben hazaértél-e.
2021. máj. 10. 19:35
 5/8 anonim ***** válasza:
24%
Igen hárítás hogy ne neki kelljen irnia eloszor.
2021. máj. 10. 19:52
 6/8 anonim ***** válasza:
97%

Csak érdekli őket, hogy épségben haza értél-e.

Én nem örülnék, ha első vagy második randin már hazakísérne, nem szeretném, ha tudnák hol lakom. Megelégszem a buszmegállóval vagy a környéken kitesz felállással, aztán majd írok, hogy hazaestem. Nekem ez így tökéletes.

2021. máj. 10. 20:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Neked anyukád, testvéred, barátaid nem mondták ezt soha?
2021. máj. 10. 22:31
 8/8 A kérdező kommentje:
Családtagnak, közeli barátnak írom is. Nekem első találkozó után valamiért furcsa. De persze ha mondják, megírom. És általában semmi mást, vagy ha kiemelkedően jó volt, akkor pozitív visszajelzést
2021. máj. 10. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!