Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az "írjál mikor hazaértél" a hazakísérés modern formája?
Mostanában sokat ismerkedem, jópár első randin voltam. Volt, aki elkísért a buszmegállóba, aki felajánlotta hogy kocsival hazavisz, aki haza is vitt, akinek még a megállóig kísérni sem merült fel. Mindig, akkor is, ha a lakásomtól két utcára tett ki és ha hamarabb elváltak útjaink, mondták, hogy írjak ha hazaértem.
Ez mit jelent? Jelent bármit? Esetleg lehet az, hogy ezáltal rámhárítják a találkozó utáni első beszélgetést? Tehát hogy ne nekik kelljen keresni

Ez hülyeség, inkább szeretnék tudni hogy biztonságban hazaértél.
Legalábbis a párom mindig féltésből irta mig nem laktunk együtt

Csak érdekli őket, hogy épségben haza értél-e.
Én nem örülnék, ha első vagy második randin már hazakísérne, nem szeretném, ha tudnák hol lakom. Megelégszem a buszmegállóval vagy a környéken kitesz felállással, aztán majd írok, hogy hazaestem. Nekem ez így tökéletes.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!