Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, melyik övet látnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, melyik övet látnátok legszívesebben egy srácon?

Figyelt kérdés

1.) [link]

2.) [link]

3.) [link]

4.) [link]

5.) [link]

6.) [link]

7.) [link]

8.) [link]

9.) [link]

10.) [link]

12.) [link]

13.) [link]

2010. aug. 23. 14:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
egyiket se
2010. aug. 23. 15:07
 12/20 A kérdező kommentje:
Miért?
2010. aug. 23. 15:20
 13/20 anonim ***** válasza:
Ba_zdki.. azért, mert... Ne az övvel hódíts!!
2010. aug. 23. 15:23
 14/20 beetlejuice ***** válasza:
Mindegyik disco buz.is, fúúúúj.
2010. aug. 23. 18:18
 15/20 anonim ***** válasza:

1. Deréktól lefelé a zokni kivételével TILOS a fehér szín kukisoknak (legalábbis nálam). Nagyon buz.is!

2. Mindegyik ugyanúgy néz ki, tök mindegy

3. Mindegyik buz.is, vagy legalábbis díszpöc.s kellékek

4. PLAYBOY???? BVÁÁ a leggejjebb márka, ami csak létezik! Szívem szerint mindet összegyűjteném és elégetném! De playboyt is csak a ribik hordanak, nem a férfiak (jó esetben)

4. Vegyél egy feket bőr övet valami kevésbé rajoskodó csattal, mert ezek amúgy is nagyon cigányosak...

5. Kit érdekel az öv????? Soha nem néztem még meg, milyen öv van a pasin :D

21/L

2010. aug. 23. 19:38
 16/20 kkzz ***** válasza:
B˛szki, ezek k˛rva rondák! Attól is a hideg rázna, ha megfordulna a fejemben, hogy egyet fel kell húznom ezek közül.
2010. aug. 23. 21:22
 17/20 anonim ***** válasza:
A D & G nem cigányos mivel az egy világmárka. Csak a hamisítvány cigányos, esetleg úgy írjátok már le. :P
2010. aug. 23. 22:20
 18/20 anonim ***** válasza:

22:20...

Az arany sem cigányos, hiszen egy nemesfém, amely szerte a földön értékes. Mégis cigányos aranyékszereket hordani. Egy egy finom lánc vagy gyűrű még elmegy, ahogyan a kifinomult D&G cuccok is vállalhatóak. De sajnos a cigányok miatt ez bizony cigány márka lett... Ahogy az arany cigány fém. Thats life.

2010. aug. 23. 23:49
 19/20 anonim ***** válasza:

"Egy egy finom lánc vagy gyűrű még elmegy, ahogyan a kifinomult D&G cuccok is vállalhatóak."

Egyetértünk. :) Nekem sok eredeti D&G ruhám van, de attól még láttam az üzletbe olyan darabokat amiknek elég cigányos feelingje volt és az aranyban is ugyanígy vannak ízléses láncok/gyűrűk/karkötők, meg cigányosak is. Csak azért írtam amit írtam, hogy ne általánosítsunk már, mert vannak gyönyörű dolgok is a Đ&G üzletekben. A hamisítványok közül meg valóban mind cigányos.

2010. aug. 23. 23:54
 20/20 anonim ***** válasza:
1. 3.
2010. aug. 23. 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!