Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Zavarna, ha első randin a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarna, ha első randin a partner az exéhez hasonlítgatna?

Figyelt kérdés
Tegnap találkoztam egy korombeli fiúval, sokat beszélgettünk is, de néha felidézte az exét. Kérdezgette, hogy egy osztályba jártam-e vele, illetve megemlítette, hogy szerinte sokkal beszédesebb vagyok, mint xy. Pedig már lassan 1 éve szakított vele, és vannak más lány barátai is. Annyira nem zavar, csak elgondolkodtam, hogy a szabály szerint nem szabad felhozni az exet a randin, még is folyamatosan olyan fiúkkal futok össze, akiknél mindig valahogy előjön az ex téma.
2021. ápr. 28. 17:51
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem lenne második randi, mert láthatóan nem tette túl magát az exén. Kapcsolaton belül csak rosszabb lenne. "Te miért nem vállalsz be annyi mindent a szexben, mint az exem?" Te miért nem főzöl rám, mint az exem?"
2021. ápr. 28. 17:56
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Zavarna.
2021. ápr. 28. 18:02
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Még szép, hogy zavarna. Számomra ez azt jelenti, hogy nem jutott még túl az exén.
2021. ápr. 28. 18:20
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Első rövidke kapcsolatomban a srác viszonylag hamar (első beszélgetés során) mesélt az exéről. Igaz, engem is érdekelt, tök tapasztalatlan voltam, és egyáltalán nem voltam féltékeny, csak érdekelt a sztori ahogy megismerkedtek stb. Szóval szívesen hallgattam, beszéltettem :D

Nem gondoltam, hogy ez rossz lenne.

Hangosan nem hasonlítgatott hozzá meg max pozitívan (szebb vagyok), de nem is kértem. De végül szakított velem pár hónap járás után, hogy nem szerelmes belém. Ő se nyílt meg nagyon, nem láttam bensőséges érzelmeket. Ekkor gondoltam arra, hogy lehet, nem igazán volt még túl az exén (pedig fél-egy évvel előtte szakított vele a lány legalább). De amikor elmagyarázta, mit (nem) érez, akkor is őt hozta fel példának. Szóval valószínűleg emésztette még belülről, nem tudta elengedni teljesen. Sosem rosszat mondott róla, de mindig elmerengett, mosolygott, látszott, hogy kellemes élmény volt neki, még érez iránta.

Nem mondom, hogy csak ezen múlt, de lehet, ez is közrejátszott.

Alapvetően nem gondolom ördögtől való dolognak egy kapcsolatban, ha beszélünk az exekről, hiszen az életünk része voltak, formáltak, lehet van kedves, vicces, tanulságos sztori velük, amit érdemes elmesélni. De sosem úgy, hogy hasonlítgatni, vagy kellemetlen helyzetbe hozni a partnert vele. Ezért szerintem sem első pár randis téma. Én akkor szeretek a másikra koncentrálni. Érzed, hogy figyel rád, érdekled őt, tud nyitni feléd?

Csak emiatt nem hagynám ott, de intő jel: vagy nem érzi, hogy ezt nem illik és kellemetlen helyzetbe hoz téged, vagy nincs túl rajta, rá gondol még sokat. Valószínűleg így nehezebben nyílik meg neked érzelmileg, vagy vigasztaló szerepbe tesz. Vagy csak nem érzékeli a tabukat és beszédes fajta. De az se jó, ha kibeszéli az exet.

2021. ápr. 28. 18:24
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem lenne második randi. Ha későbn szóbajon és mesél róla az nem gond. Ha hasonlítgat és már rögtön a legelején az már baj.
2021. ápr. 28. 19:38
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

zavarna

F

2021. ápr. 28. 19:42
 7/9 moozygoo ***** válasza:
100%
igen
2021. ápr. 28. 22:37
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Fantasztikus indítás, itt vége is lenne.
2021. ápr. 29. 12:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Én is randiztam ilyen sráccal... ott vége is lett :D Oké, néha szóbajön az ex, előfordul, de első randin félórát róla beszélni meg hozzá hasonlítgatni, azt ne.
2021. máj. 1. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!