Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vannak ilyen lányok/nők?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak ilyen lányok/nők?

Figyelt kérdés
27 éves srác vagyok és egy olyan gondom van, hogy nagyon-nagyon régóta nincs barátnőm. Elég sokat hallgatom mostanában, hogy kéne már valami nő, miért vagyok egyedül stb... ebben van is valami és egy kicsit kínos nekem. A kérdésem elég ciki, légyszi ne nézzetek hülyének. Mivel vannak prostik, így gondolom ebben is benne lenne valaki. Szóval azt szeretném megtudni, hogy van olyan lány, akivel lehet csinálni pár közös képet? Mondjuk úgy hogy egymást ölelitek vagy csókoljátok, mittudom én. :D csak hogy legalább képet tudjak kirakni bizonyítéknak. Adok neki valamenyi pénzt - amennyit ő kér - és csak pár fotót készítenénk.

2021. ápr. 28. 04:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
82%
Ez beteges, szánalmas viselkedès és 100% hogy kiderül, ezután nem csak szingli leszel hanem röhejes is, aztán jót nevetnek majd rajtad, amit le se fogsz tudni mosni magadról. Ha ennyire érdekel a külvilág véleménye,akkor mèrlegeld melyik esne neked rosszabbul. Most sèrt,hogy szinglikènt beszólnak, mennyire fog sèrteni,ha kiröhögnek majd egy ilyen húzás után?
2021. ápr. 28. 08:21
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 27 éves koromig nem is volt barátnőm de eszembe nem jutott volna ilyet csinálni.

Inkább nézz magadba, mi okozhatja, hogy nem vesznek észre a nők (ne kamuzz, nálam is volt oka, nálad is van) és változtass rajta.

Azt pedig szard már le, ki mit gondol a párkapcsolati helyzetedről.

2021. ápr. 28. 08:33
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez aligha jó ötlet. Szerinted azt a prostit soha senki sem ismerné fel? :D De ezen túl is kreálni egy történetet butaság, mert előbb-utóbb lebuksz, amitől még kínosabb lesz az egész.

Itt nem a fotózás a megoldás, hanem nézz szembe magaddal és kezdj el fejlődni! Mert a hiba benned is kell legyen, hiszen nem csak a szép embereknek van párja.

2021. ápr. 28. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!