Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nyílok meg neki ilyen könnyen?
Van egy új férfi a láthatáron és egyre inkább azt érzem , hogy ha mellette vagyok olyan dolgokat is elmondok, amik igen intimek, magánjellegűek.
Pl családomról, saját gondjaimról, ilyenek
Ez csak azért furcsa, mert nem szoktam ilyen közvetlen lenni.
Még lassan haladunk és nem szeretném összekeverni a szimpátiát az érzésekkel.
Mitől lesz hogy valakinek jobban megnyílsz? Ilyen típus mindenkivel? Vagy csak velem?
Nektek van ilyen személy az életetekben?

1 Értem köszönöm. Nem igazából ilyen hátbaveregetős haverkodós. De mikor leülök vele kettesben és elkezdünk beszélgetni, úgy érzem, hogy neki el merek mondani olyat, amit nem sok embernek vagy egyáltalán nem.
És nem tudom hogy az váltja-e ki belőlem, hogy ilyen vonzó, vagy szimplán ilyen személyisége van és mindenki ilyen vele. Mintha megbíznék benne feltétel nélkül, de attól félek ez ilyen szerelem érzés lenne.
Nem szeretném becsapni magam 😅

Az, hogy ez szerelem-e vagy sem azt neked kell eldöntened, de alapvetően egy embernek lehet olyan a kisugárzása és a hozzállása a dolgokhoz, hogy már amiatt meg tudsz nyílni. Nem akarok bunkó és lekezelő lenni félre értés ne essék, de a nőknek nagyon sokszor elég az is, hogy meghallgatják őket és néha egy-egy nyájas szót ejtenek irányukba. Ismétlem nem lenézni akarom a nőket, de személyes tapasztalatom is az, hogy sokszor a legnagyobb ajándék amit egy nőnek lehet adni az a figyelem és a kedvesség.
Nyilván van akinek az jön be ha a seggére csapnak és arcon köpik de remélem az átlag még nem ilyen! Én személy szerint alapvetően nagyon zárkózott ember vagyok, de képes vagyok szinte bárkinek megnyílni egy bizonyos szinten, mert nem kell attór tartanom, hogy ellenem tudná fordítani, vagy ki tudna használni miatta.
Hát pont ez az! Hogy én eléggé nem vagyok ilyen. Sőt, magamban tartok ilyen dolgokat.
Pont ezért nem tudom eldönteni, hogy érzek-e iránta valamit és azért nyílok meg, vagy szimplán ő ilyen.
Valószínűleg van ilyen kisugárzása nem csak nekem, de ha egy alapvetően zárkózott emberből ezt hozza ki, nem tudom. Lehet belőlem váltja ki ezt?

5 Igen lehet
6 Nem, köszi, hogy írtál
Már eleve van irányába egy vonzalom, szóval ez enélkül is megvan. Csak mintha olyan furcsa lenne és új számomra. Pszichológushoz még nem jártam, nem tudom milyen :) Vannak jó barátaim, nem titkolózok előttük nagyon, de nála úgy érzem, hogy ... nem tudom hogy érzem :)

Harmincasok. szóval nem tinik :)
Volt már más természetesen, akiben megbíztam, meg megnyílok, de ő ilyen....ismerős érzésem van mellette
Nem használja ki ez biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!