Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most akkor az a baj, ha a nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor az a baj, ha a nő nem adja könnyen magát, vagy pedig az, ha azonnal szétteszi a lábát?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

25 éves lány vagyok, jellemzően nem fekszem össze mindenkivel. Egyszerűen nekem az egyéjszakás kaland nem jön be. Tegnap volt randizni egy pasival, nálam 10 évvel idősebb. A korkülönbségnek amúgy még örülök is. Nem vagyok egy buta, elkényeztetett lány, vannak határozott céljaim. Úgy gondolom ez akár még vonzó is lehet bennem. A tegnapi randi az első randim volt ezzel a sráccal, és mindenáron le akart fektetni, én meg mondtam, hogy nekem ez kicsit gyors tempó. Ezen meg majdhogynem megsértődött, és nagyjából úgy állított be, mintha egy prűd akárki lennék. Pedig ez nem igaz, csak egyszerűen alig ismerem őt, jól éreztem magam vele, de ettől ez még nekem túl gyors. Na de ezek után teljesen össze vagyok zavarodva. Azt hittem az elég ribis, ha valaki 2 szép szóra szétteszi a lábát. Vagy ez mar túlhaladott? 😀

2020. aug. 30. 08:36
 1/7 anonim ***** válasza:
32%

A kettő között azért van némi átmenet,nem gondolod?

"Nem adja könnyen magát,vagy azonnal szétteszi a lábát"

Meglehetősen kezdő vagy,esetleg nincs kialakúlt értékrendszered,vagy elég ingatag,ha nem tudod határozottan eldönteni,hogy mi a helyes,és mi nem.

Első randin nem szoktak dugni,csak az egyéjszakások.Ez viszont nálad nem opció.

Akkor tkpen mi is a dilemma?

2020. aug. 30. 08:45
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted. Az ilyen csak dugni akar, nem tudja, hogy a jó dolgokra várni kell.
2020. aug. 30. 08:59
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg csak le akart veled feküdni. Komolyabb tervei nem tudom, hogy voltak-e de az elsődleges ez volt, ez biztos. Kivétel mindig van. Kialakulhat úgy is komoly kapcsolat, hogy már szex van az első randin.

Én személy szerint első randin nem próbálkoznék szexel csak apróbb érintésekkel esetleg egy csókkal a végén.

Egyébként az nem prűdség, ha nem fekszel le valakivel egyből.

F

2020. aug. 30. 09:17
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyent ki kell dobni. Hihetetlen pofatlanok egyesek.

Amúgy meg semmivel nem ribisebb a nőnek lefeküdni az első randin, mint a pasinak.

2020. aug. 30. 09:37
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Azt hitte szerencsétlenem, hogy hanyatt esel az életkorától, azért nyomult ennyire.

Az ilyenek beszarnak egy korukbeli lánytól, téged meg hülyének néz, rögtön szex reményében.

És amikor nem jön össze nekik, akkor persze te vagy a prűd, ezzel elterelve magáról a nagy beégést.

Nagyon jól tetted hogy úgy történt minden, ahogy te akartad. És jegyezd meg, mindig te döntöd el, hogy mikor legyen erre alkalom. Ha ötödik randi, akkor ötödik.

2020. aug. 30. 09:47
 6/7 anonim ***** válasza:

Párkapcsolatot akarsz, vagy dugni akarsz?

Ha az első, felejtsd el ezt a srácot, nem beszélj vele többet, tiltsd le, zárd ki az életedből. Tudom, hogy jóképű, tudom, hogy sármos, de neki ennyire kellesz. Nemcsak te, minden más nő is. Egyszer-kétszer lerendez, esetleg hív később is egy-egy gyors menetre, de ennyi vagy neki.

Ha a második, akkor még miért ne feküdhetnél le vele első alkalommal?

2020. aug. 30. 09:57
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez egy szűrő ami mindenkinél megesik, férfiaknál is nőknél is....

Ehhez kell legalább 1 hosszabb randi, hogy kiderüljön lesz e folytatás, ha nem akkor menni kell tovább....és jöjjön a következő.

Persze kicsit unalmas, de a kötelező köröket le kell futni...

2020. aug. 30. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!