Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 25-30 éves gyerektelen nők,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25-30 éves gyerektelen nők, egy 40 éves férfi, saját lakással, biztos és magas fizetéssel (rendőr őrnagy) bejönne nektek, ha elvált és van két gyereke, akik az idő felében nála vannak és emiatt nem fizet gyerektartást?

Figyelt kérdés
anyuka két háztömbnyire lakik

2021. ápr. 27. 14:14
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Alapból kizáró ok, hogy rendőr.

Bocs!

2021. ápr. 27. 17:39
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

"a fizetésemet nem kell leadnom az exnek, a gyerekeim pedig fele időben velem laknak."

Nos, a gyerekre ugyanúgy költesz. Csak hogy tényszerűek maradjunk.

2021. ápr. 27. 18:20
 13/20 A kérdező kommentje:
irodai munkát végzek, nem utcai rendőr vagyok, hanem magas rangú tiszt. A Belügyminisztériumba is szoktak átvezényelni, öltönyben dolgozom.
2021. ápr. 27. 19:24
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem azzal van a baj, felőlem sima járőr is lehetsz, rendvédelmi dolgozóval egyszerűen nem kezdek még egyszer. Tapasztalataim alapján mentálisan, lelkileg teljesen megváltoznak az évek során, továbbá otthon is megy ez a stílus keményen. Plusz, ahogy az egyik hozzászóló is kifejtette: a rendőr az rendőr, család, kapcsolat hátrébb szerepel a listáján.
2021. ápr. 27. 19:44
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Persze, kész főnyeremény vagy :D
2021. ápr. 27. 21:16
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
Pedig azt hittem szeretik a rendőröket. A baráti körömből a fiatal csajok oda vannak a tűzoltókért, rendőrökért, katonákért...
2021. ápr. 27. 22:20
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Egy fiatal egyenruhás pasiért esetleg. De akinek van tapasztalata rendőrökkel, katonákkal: soha. Tűzoltó az más. De itt a legnagyobb baj hogy egy gyerekes negyvenes pasi nem hozzá illő nőt, hanem 15 évvel fiatalabbat keres. Egy gyerektelen nőt, aki fogadja el az ő gyerekeit, és legyen oda egy idős pasiért. Na hagyjuk már ezt.
2021. ápr. 28. 06:33
 18/20 anonim ***** válasza:
36%

mi a fene hogy hogy nem kell rendőr én is azt hittem hogy még inkább kelendőek.

Miért ne szerintem társ-keresőzz.

2021. ápr. 28. 06:55
 19/20 anonim ***** válasza:
75%
Kéne kéne egy bunkó rendőr?
2021. ápr. 28. 16:01
 20/20 anonim válasza:
Én megértem a helyzetért, 24 éves vagyok és én is egyedül élek a kislányommal. Engem nem zavarna, de biztosan van olyan akit igen.
2021. máj. 8. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!