Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az egyik fél betegen érkezne a randira, szóvá tennéd?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 27. 12:08
11/20 A kérdező kommentje:
Ez teljesen érthető, reggel hívott pont hogy 100-as zsepivel talizhatunk, ha ez engem nem zavar. Bár ma is dolgozik, úgy vagyok vele, hogy akkor csak az orra folyik akkor az engem személy szerint annyira nem zavar. Rendes hogy nem rögtön lemondja, hanem döntsek én, hogy ígyis kíváncsi vagyok rá.
2021. ápr. 27. 13:08
12/20 anonim válasza:
Figyuszka. Ezt covid elott nem szerettem, de azota ugye ez nem trefa. Telefonban el tudja mondani a kis szajaval, hogy meg van fazva, mi legyen.
13/20 anonim válasza:
Attól, hogy enyhén náthás? Nem érdekelne. Erős nátha, láz, stb. esetén mindenkinek jobb, ha lemondja.
Egyébként simán lehet allergia is.
14/20 anonim válasza:
Enyhén náthás? Kit érdekel? Engem biztos nem... Különben meg itt a sok okos gondolom engem is elküldene a fenébe, mivel én allergia miatt tavasztól őszig mindig fújom az orromat. Gondolom még mutogatva rám is kiabálnátok, hogy jaaaj, coviiid, mindmeghalunk. Szomorú...
15/20 anonim válasza:
"A jelenlegi helyzetben?" Milyen jelenlegi helyzetben? Az értelmetlen covidpánikra gondolsz?
17/20 anonim válasza:
16 tehát csak úgy magától haltak meg az emberek. Idióta
18/20 anonim válasza:
Nekem ez nem fér bele. Aztán jól elkapom bármi is az és kidőlök egy hétre. Inkább szóljon amint érzi hogy nincs jól és keresünk más időpontot. Ilyenkor pl várok azzal is hogy másokkal randizzak, úgymond elsőbbséget élvez.
19/20 anonim válasza:
Itt nem bunkóságról van szó hanem kockázati tényezőről! Covidhelyzetben nincs olyan hogy "azthiszem" megfáztam, szerintem ez nátha..
20/20 anonim válasza:
most taknyos, aztán meg lehet belehalsz, vagy mindketten, esetleg te is tovább fertőzöl közben nyugalommal. Nem ér annyit.
Off 2 hétre, és ha rendbejön és nem covidos akkor folyt köv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!