Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Betegen illik randira menni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Betegen illik randira menni?

Figyelt kérdés

Megbeszéltünk egy randit, és mivel már egy hete nem láttam, nagyon szeretnék végre újra találkozni vele...főleg, mert utána megint 1 hétig nem láthatom. Ez lesz az 5. randink. Szerintetek gáz így elmenni? Illetve illik vagy sem? Mivel csókok már vannak köztünk, nem szeretném megfertőzni sem, bár nem tudom, mennyire vagyok fertőző. Egyébként nem vagyok nagyon beteg, de azért látszik rajtam, meg nem is érzem jól magam.

19/L

2016. nov. 23. 18:04
 1/9 anonim ***** válasza:

Szerintem mehettek, főleg ha ennyire találkozni akarsz vele.

Keressetek valami teaházat, vagy hasonlót, ahol a melegben lehet valami meleget inni, bár ha rossz a közérzeted, akkor lehet csak rosszabbul lennél, ha a idegben mászkálsz.

2016. nov. 23. 18:08
 2/9 anonim ***** válasza:

Ha most elmész, akkor lehet, hogy jobban megfázol vagy elkapsz még valamit és jövőhéten is olyan szarul leszel, hogy azt a találkozást (is) tönkreteszi. Én a helyedben pihennék otthon, hogy rákészülhessek a jövőhétre.

Egyébként nem tudom illik-e, szerintem ha ez az 5. randitok, akkor akar tőled valamit és kedvel (esetleg szeret), akkor azt akarná, hogy meggyógyulj előbb.

2016. nov. 23. 18:09
 3/9 anonim ***** válasza:

Ha rossz a közérzeted én a helyedben nem mennék. A hideg csak rontani fog rajta.

Ha jobban leszel addigra akkor miért ne. De amúgy persze lehet attól menni, de azért függ a beteg állapotától is.

Én személy szerint betegen sose tudtam menni randira. Ha egyszer megfázok akkor végem van. 1,5 hétig az ágyat nyomom.

2016. nov. 23. 18:15
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
igyál neocitránt és szopogass strepfent attól nem leszel taknyos :)
2016. nov. 23. 18:16
 5/9 anonim ***** válasza:
76%
mondjad beteg vagy menjen beteglátógatóban és akkor nem kell kimenj.
2016. nov. 23. 18:19
 6/9 anonim ***** válasza:
53%

Bár én idősebb vagyok, én attól tenném függővé a dolgot, hogy máshoz is beteg vagyok-e... tehát ha dolgozni se megyek, akkor a randit is lefújnám.

A kort pedig azért hoztam fel, mert idővel egy tartós kapcsolathoz már hozzá tartozik a betegség is. Mivel együtt élek a párommal, ha akarnám, se tudnám elkerülni betegen sem.

2016. nov. 23. 18:51
 7/9 anonim ***** válasza:
Akarhogy döntessz,jó próba hogy kellesz e neki egészségben betegségben, reggel kócosan gyűrött arccal.Én talàlkoznék kis levegőzés minden betegnek kell.
2016. nov. 23. 19:02
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem ereznem jol magam, biztos nem mennek el, de azt lehet, hogy felajanlanam, hogy jojjon el. Bar a legjobb, ha ez neki jut eszebe, hogy megkerdezze, azert feljohetne e beteget latogatni , mert latni akar, ha egy percre is. Eletem legromantikusabb elmenye, amikor szoltam a sracnak, akivel ismerkedtunk, hogy nem megyek a tancorara, mert beteg vagyok, akkor ora utan kerdes nelkul beallitott egy doboz narancslevel meg gyumolcsokkel, atadta az ajtoban es hazament.
2016. nov. 23. 20:02
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha nem érzem jól magam akkor nem mennék. Nem tudnám elengedni magam, nem lennék jó társaság.

Egy kis orrfolyás mellett, napi 3xi tüsszentéssel nem mondanám le a randit.

Esetleg hívd át magadhoz, filmezzetek, igyatok egy forró teát összebújva.

2016. nov. 24. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!