Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ilyen ciki randi után mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen ciki randi után mit tegyek?

Figyelt kérdés
Feszülős bőr miniszoknyában voltam, mikor felálltam az étterem teraszáról, akkor hirtelen elszakadt rajtam a szoknya, sajnos pont középen, így kilátszott a bugyim, illetve a fenekem. Legszívesebben a föld alá süllyedtem volna szégyenemben. Ráadásul mindez a belváros forgalmas helyén. A pasi nagyon megnyerő volt, de ezek után nem tudom, hogy akar-e még velem találkozni.

2021. ápr. 26. 18:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
48%
Mit tegyél? A sok kínai vacak ruha helyett legközelebb vegyél egy jó minőségű darabot, hogy ne legyen kint a segged a következò randidon is!
2021. ápr. 26. 18:32
 2/11 anonim ***** válasza:
97%

🤦🏻‍♀️

elegge kamunak hangzik a sztori. talan nem kene 3 szammal kisebb ruhakba belepreselni a valagad.

amugy meg gyanitom, ez hetvegen volt (mar ha igaz), tehat azota csak keresett volna a pasi. ha azota nem

irt, akkor offos.. engedd el.

2021. ápr. 26. 18:35
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nem tudsz mit tenni..vársz. Nem beszéltetek meg semmit a továbbiakról?Hogy érzed, jól sikerült a randi?Ha igen, nem hiszem,hogy csak emiatt ne lenne folytatás. Bár hozzáteszem, eléggé ciki amit leírsz. Én eleve nem mennék nagyon kihívó ruhában randira, a feszülős bórszoknya pedig eléggé az. Az is lehetett volna,hogy nem jön be a pasi, vagy konzervatívabb és emiatt elutasít. Vagy, mint ahogy meg is történt, Te se érezted kényelmesen magad benne.

Ha nem jelentkezik a pasi, Te szeretnél Vele ismét találkozni, tehetsz egy lépést Felé. Mond Neki,hogy kellemetlenül érezted magad a történtek miatt, reméled,hogy nem ez alapján véleményez. Nincs veszítenivalód...

2021. ápr. 26. 18:48
 4/11 A kérdező kommentje:
Ma történt, délután találkoztunk, mindketten home office-ban dolgozunk, így rugalmasabbak vagyunk találkozás terén. Az utóbbi időben pár kg-ot felszedtem, így valóban jobban feszült rajtam a szoknya a kelleténél, alapjáraton nem mondanám kihívónak. Abban maradtunk, hogy majd keressük egymást.
2021. ápr. 26. 18:53
 5/11 anonim ***** válasza:
88%
Ha valaki ilyen miatt hátrálna meg, akkor jobb is ha megy.
2021. ápr. 26. 19:02
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha érezted hogy jobban feszül, nem kellett volna felvenni.

Amúgy meg majd találsz jobbat

2021. ápr. 26. 19:30
 7/11 anonim ***** válasza:
74%

Ha ket szammal kisebb ruhat viselsz, na az ciki.

En a budos eletben nem tudnek elszakitani igy egy ruhat, pedig keritesen is masztam at.

2021. ápr. 26. 19:34
 8/11 A kérdező kommentje:
A kérdésem fókuszában az áll, hogy vajon ezzel nagyon elvágtam-e magam nála? Nem azt kérdeztem, hogy veletek történt-e már ilyen, vagy mit vennétek fel randira és mit nem.
2021. ápr. 26. 19:46
 9/11 anonim ***** válasza:
89%
Ha bejössz Neki ez nem fog számítani,keresni fog.
2021. ápr. 26. 19:57
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem vágtad el ezzel Magad nála (ha magamból indulok ki).
2021. ápr. 26. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!