Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik miért írkálnak részegen csajokra?
Figyelt kérdés
Ma is volt már ilyen kérdés és rám is írtak már így.
A pasik ezt miért csinálják?
2021. ápr. 26. 11:32
1/11 anonim 

válasza:

A részeg ember kanos. És közlékeny is. Ennyi. Nem csak pasik írkálnak.
2/11 anonim 

válasza:

Mert nyomorékok. Ha küldenek f4sz képet azt én továbbítani szoktam az ismerőseiknek, kiteszem az üzenőfalukra(ott kitakarva nyilván. Égjen a pofájuk.
3/11 anonim 

válasza:

Talán az ital kihozza belőlük a bátorságot olyan dolgok felé, amit józanul nem mernének megtenni.
A 2-es válaszolónak inkább saját magában kéne elmerülnie, mert nagyon gyerekes és szánalmas a válasza.
4/11 anonim 

válasza:

Soha nem írtam részegen olyan üzenetet nőknek ami félreérthető, de tény hogy sokmindent könnyebben bevall az ember részegen mert sok gátlás megszűnik,ami néha nem is baj ha kiderül az igazság. 35 f
6/11 anonim 

válasza:

Mi ez hogy a "pasik"?
Rám is írtak már lányok részegen, akikkel ismerkedtem vagy olyanok is az ismerősi körömből akikkel éppen egy sokat beszélős időszakunkban voltunk.
27/F
7/11 anonim 

válasza:

Mert józanul megszólítani se mernék
8/11 anonim 

válasza:

Én lányként is simán írogatok ittasan. 😂 (Persze nem “kanosságból”, hanem pl. érzelgős leszek, ráírok az összes exemre, szerelmet vallok annak, aki épp tetszik, vagy csak hülyeségeket küldözgetek a barátaimnak 😂😂)
9/11 anonim 

válasza:

Rám nő írt. Totóztam hülye vagy részeg. Az utóbbi mellet döntöttem. Mint kiderült értelmes, kedves, inteligens, diplomás nő volt. Az ittasságot tagadta.
1-es tökéletesen válaszolt.
10/11 anonim 

válasza:

Nok is szoktak. Amit jozanul nem mernek, reszegen megteszik. Pasiban viszont van, hogy rair tobb nore is, egyikert odavan, a tobbi meg jo lenne azert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!