Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna ha a párotoknak idegenek irkálnak és ő válaszol az üzikre?
Figyelt kérdés
Ha kérdezem kivel irkál megmutatja. De engem picit zavar. 23l2018. máj. 10. 12:00
1/6 anonim válasza:
Persze, ilyenkor normális ember vagy nem válaszol, vagy ha erősködik az illető akkor tilt. Ennyi.
2/6 anonim válasza:
Ha megmutatta akkor nem titkolja előtted,addig nincs baj.
Ezt még meg is lehetne beszélni.
3/6 anonim válasza:
Az idegen zavar, vagy az hogy válaszol esetleg az, hogy írnak neki?
Az idegenes sztorit megmosolygom.
Az, hogy válaszol természetesnek tartom, nem tudom mit keresnék egy bunkó mellett.
Az pedig, hogy írnak neki jól esik, mert jó érzés, hogy másoknak is tetszik.
4/6 anonim válasza:
Nem látom át, hogy attól, hogy párkapcsolatban vagytok, miért kellene bezárni minden kaput, miért kellene felégetni minden hidat, bezárkódni a saját lakatlan szigetetekre és csak ott, senki máshoz nem szólva, senki másra nem nézve lennetek egymásnak.
5/6 anonim válasza:
Nem zavarna. Intelligens ember válaszol az üzenetekre, vagy, reagál arra, ha valaki megszólítja.
A tartalom, már más kérdés. Ha megmutatta, nincs titkolnivalója, akkor te is láthatod, hogy nem megcsalásból írkál.
Ha nem mutatná meg, vagy ha olyat válaszolna, ami nem helyénvaló egy kapcsolatban, akkor zavarna, és megbeszélném vele.
Egyébként meg az, hogy a párod, nem azt jelenti, hogy a tulajdonod.
6/6 anonim válasza:
Én örülni szoktam amikor menő emberekkel írogat. De amikor nyomikkal, akkor annak nem. Félteni szoktam, hogy nehogy megbántsák. Nekem kell akkor kibeszélnem vele a dolgot, idegesítő 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!