Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi elhív olyan lányt randizni, akihez nem vonzódik? És utána kapcsolatot kezdeményezni?
Imádom a szarvast, az erdei gombát, és rákot.
De mindennapos étkezésre nem tehetem meg, hogy ilyeneket egyek, így marad a pizza, hambi, milánói, rizi-bizi, meg hasonlók.
szerintem meg egyszerűen nem akar élete végéig várni, hogy vajon alakul-e benned érzelem vagy marad ez a langyos víz (csak nem tud fogalmazni).
hozzáteszem, én sem vártam volna. ha ennyi idő után nem tombolnak az érzelmek a másik felé, semmi reményt nem táplálnék, hogy ebből valaha is párkapcsolat lesz.
Te most viccelsz?
Te azt hiszed, hogy mi tényleg csak olyannal megyünk el randira, akire rááll a bré? Akkor nem ismered a férfiakat.
Csak halkan mondom, hogy én momentán is egy olyan lánnyal randizgatok két hónapja, aki egyáltalán nem tetszik. Akkor miért hívtam el? Mert tetszett a nagy pofája, meg a hülye dolgai, ugyanis ő egy elég különleges személyiség. Mondjuk pont emiatt nem is tudunk továbblépni, mert ő közölte, hogy nem akar kapcsolatot senkivel, és egyelőre tartja magát.
"Csak halkan mondom, hogy én momentán is egy olyan lánnyal randizgatok két hónapja, aki egyáltalán nem tetszik. Akkor miért hívtam el? Mert tetszett a nagy pofája, meg a hülye dolgai, ugyanis ő egy elég különleges személyiség. Mondjuk pont emiatt nem is tudunk továbblépni, mert ő közölte, hogy nem akar kapcsolatot senkivel, és egyelőre tartja magát."
ennek a kapcsolatnak nagyon maximum egyetlen nem túl boldog évet adok, utána vagy találsz valaki jobbat, vagy tízszer annyit fogod a klotyón ukrán csajszikra verni a brét, mint ahányszor szexeltek
7-8! Inkább ti ne magatokból induljatok ki...
Ez a jó tanácsom.
Sose voltam túl válogatós, és tudjátok miért? Mert a végén ha együtt maradtok hosszabb ideig úgysem lesz már olyan a kinézete, amilyen az elején volt, ezt hívják öregedésnek, meg változásnak, ennyire egyszerű. idézem Dr. Emett Brown-t a Vissza a jövőbe Trilógiából: "Az a baj veled Marty, hogy nem tudsz négy dimenzióban gondolkodni!"
Ti pont ezt csináljátok, egy hosszabb kapcsolatban nem az számít, hogy feláll-e a cerka attól, hogy meglátod, hanem az, hogy öt évvel a megismerkedésetek után is azt érzed, hogy el tudnál vele együtt tölteni napokat -amire valószínűleg szükség is lesz, mert jó eséllyel összeköltöztök.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!