Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szep lanyok! A partner kivalas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szep lanyok! A partner kivalasztasanal melyik szempontok a legfontosabbak szamodra az alabbiak kozul ?

Figyelt kérdés

Magassag

Anyagi helyzet

Tarsadalmi statusz

Penisz meret

Kinezet

Ezt kellene sorrendbe tenni!

A belsotol most tekintsunk el.

Csak szep lanyokhoz szol a kerdes !

Korral legyszi. :)

#Meret, penz,
2021. ápr. 20. 18:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
79%

1. Magasság

2. Kinézet

3. Anyagi helyzet

4. Péniszméret

5. Társadalmi státusz

28/N (tegyük fel, hogy szép vagyok)

2021. ápr. 20. 19:48
 12/18 anonim ***** válasza:
79%

1. Kinézet

2. Magasság

3. Anyagi helyzet

4. Pemiszmeret

5. Tarsadalmi statusz

23

2021. ápr. 20. 19:57
 13/18 anonim ***** válasza:
66%

Legyen magasabb nálam. Én 160 cm vagyok.

Én jól keresek szóval nálam ne keressen rosszabbul (nekem mindegy de volt már rá példa,hogy emiatt neki kellemetlen)

Kinézet....kinek mi.. és nyilván ne legyen bébipöcse. És használja jól

2021. ápr. 20. 21:40
 14/18 Sunshinedoll ***** válasza:
75%

Kinézet az mindenképp (a magasság is a kinézet része amúgy, nem?), de szerintem ez mindenkinek. Nem hiszem, hogy van ember, aki szívesen összejönne olyannal, akit nem tart szépnek vagy vonzónak.

Az anyagi helyzet is fontos, mert hát én nem fogok eltartani senkit se.

A társadalmi státusz számít, tehát ne legyen burzsuj vagy újgazdag vagy felső 1%, egy jó kis munkás/közép osztálybeli marxista az már jó.

A pénisz méret csak akkor érdekel, ha levágták a nyelvét meg az ujjait.

2021. ápr. 20. 21:51
 15/18 anonim ***** válasza:
75%

Ezt így kifejezetten nem tudom rangsorolni.

Legyen első a külső, mert ha nem tetszik, nem is akarok ismerkedni vele. Ebbe nekem beletartozik a magasság is. Amíg nem alacsonyabb nálam, addig nem érdekel 0,1 vagy 30 centivel magasabb.

Társadalmi státusz: diplomás nőként diplomás férfit keresnék elsősorban. Ha tényleg minden (MINDEN) stimmel valakivel, akinek nincs diplomája, akkor emiatt nem szakítanám meg az ismerkedést, de szerintem diplomással jobban kijönnék. Így ebbe beletartozik a fizetés is. Ne közmunkás bére legyen, de igazából nem érdekel mennyit keres. A vőlegényem tanár, úgyhogy hidd el, tényleg nem érdekel.

A péniszméret szintén nem izgat. Az extrém kicsi zavarna, bár nem volt tapasztalatom vele, így lehet hogy azzal is lehet élvezetes a szex. De azért 14+ már nekem oké. 20+-al sem volt még tapasztalatom, de a kettő közöttivel is van amikor túl mély és fájdalmas, így kályhacső méretűt sem tartanék ideálisnak.

2021. ápr. 20. 22:36
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

1. Kinézet

2. Társadalmi státusz

3. Anyagi helyzet

4. Magasság

5. Pénisz méret

23 N

2021. ápr. 20. 22:54
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

A belsőtől nem tudok eltekinteni....nem lehet kulonvalasztani a kettot!

A megfelelő anyagi helyzet csak rajtengedely

2021. ápr. 24. 22:45
 18/18 anonim ***** válasza:
0%

A kinézet az, ami érdekel, de nincs kifejezett ideálom, sőt, általában olyanokkal voltam, akiket a többi lány nem gondolt valami helyesnek, a vőlegényemmel is így vannak (de nyilván nem az ő véleményük számít).

A többi paraméternél nekem az a fontos, hogy ne extrém végletek legyenek. Tehát ne legyen extrém alacsony (mondjuk 165 cm alatti), nagyon magas (190+ nekem már az, kicsi vagyok). Ne legyen mikropéniszű, de ilyen 20cm feletti sem, átlag bőven jó, kicsivel az alatti is. Ne legyen valami celeb, híresség, de egy lecsúszott proli sem, aki nem műveli magát, segélyekből él, bunkó stb. Anyagiak terén meg ez nem fogja befolyásolni az érzéseimet, az számítana viszont, hogy ha nyomorog, akkor akarjon és tegyen is azért, hogy jobban éljen.

2021. ápr. 30. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!