Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen mennyire jo pasik vannak?
A nők a férfiak jelentős részét átlag alattinak tartják, valószínűleg te is átlag alattiakat fogsz leggyakrabban látni. Nem azért, mert a selejt van fent, hanem mert a nőknél az elvárások nem igazán vannak összhangban a realitással.
Az is igaz, hogy a férfiaknak kisebb része keres kapcsolatot.
Biztosan sok jóképű férfit találnál, de valószínűleg a legtöbben csak megdugnának.
Erről volt egyszer egy cikk:
Ha a nők a férfiak 80%-át átlag alattinak gondolják, ott azért felmerül, hogy nem teljesen értik, mi is az az átlag.
Az első mondatod ellentmond a többinek. Ha valaki azért nem tetszik, mert nem foglalkozik a külsejével, az nem genetika.
Abban biztosan van igazság, hogy a nők átlagosan többet foglalkoznak a kinézetükkel és ezt valamennyire el is várják tőlük mások.
És talán én is fel lennék háborodva, ha valaki "menő" ruhákat akarna rámadni vagy a testemen lévő szőr egy részét el akarná távolíttatni, mert hogy úgy lennék ápolt.
Más kérdés, hogy nekem az se jön be, ha egy nő nagyon sminkeli magát, festi a körmeit, kényszeresen szőrtelenít, stb.
"az nincs raszorulva ilyesmire"
Komolyan nem ertem honnan jon ez a buta tevhit hogy a tinderre ra kell szorulni. Egy csomo no ugy tekint ra mintha a tinder es az elo ismerkedes kizarna egymast. Kozben a tinder KIEGESZITI az elo ismerkedest. Konkrétan jó külsejű ferfikent a tinder egy kenyelmes svedasztal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!