Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az baj ha egy 12 éves fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj ha egy 12 éves fiú randira hív egy 13 éves lányt?

Figyelt kérdés
2008. dec. 5. 16:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
28%

Ez ma már divatból nagyon cinkes....

Pff...1 év és a csajt a barinőcik kicikizik és az nagyon nem szupcsi...

Hagyd az egészet a ...csába... Inkább tanulj meg lőni légpuskákkal, meg ilyesmi, ezekre jó időt fordítani.

2010. ápr. 10. 02:12
 12/19 anonim ***** válasza:
68%
az első kettőnek: MIÉRT KELL CSESZTETNI A GYEREKET? AZT KÉRDEZTE HOGY ÉGŐ-E, NEM AZT HOGY TE ILYENKOR MÉG LEGÓZTÁL-E MEG HOGY MI LESZ VELE!!!!! 12 ÉVESEN SIMÁN ÉRDEKELHETIK A LÁNYOK, ATTÓL HOGY TE MELEG VAGY, VAGY MITTOMÉN ATTÓL Ő CSAK ANNYIT KÉRDEZETT, HOGY ÉGŐ-E. HÁT NEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. máj. 25. 14:23
 13/19 anonim ***** válasza:
Na, elhívtad?
2010. jún. 27. 15:25
 14/19 A kérdező kommentje:

igen elhívtam ,és járunk!

És nem azt kérdeztem hogy mivel tudnék játszani PL:lego,barbi baba stb.

Az miért baj hogy elhívom randira?

Akkor 20 évessen legyen az 1.????

2010. júl. 9. 22:38
 15/19 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan randizzon ő élete ő éli nem kell cikizni hogyha szerelmes nem kell letéríteni a szerelemről hagyjátok békén hadd randizzon!!(Ez azoknak szól akinek cikinek tartják me stb.)
2010. szept. 9. 20:23
 16/19 anonim válasza:
én 13 vok de má 11évesen jártam egy 12éves csajjal :) és a barátnői se basztattak most is tetszik, de kinéztem egy nálam 1 évvel fiatalabb csajt aki KICSI nagyon szebb :D
2010. okt. 3. 21:21
 17/19 Anni97 válasza:
Igen...én most 13 éves vagyok, és csak nézem ahogy az osztálytársnőim is már több mint 30 pasival voltak, és nem tetszett nekik egyik sem. De a randizással én is várok, hiszen előttem az élet. van aki csak azért akar randizni h nagynak nézzék. Teljesen fölösleges...-__-"
2010. nov. 26. 15:08
 18/19 anonim válasza:
Szerintem nem is a kérdésre válaszoltok ő azt kérdezte, hogy egy fiatalabb fiu el hívhat-e egy idősebb lányt és nem azt hogy 12 éves fiunak való-e lány. És itt nem feltétlen a szexről van szó. Nekem alakulóban van az első kapcsolatom és énis csak 12 éves vagyok . Szerintem hívd el randizni és majd meglátod ha nem sikerül akkor gondolj arra hogy legalább megpróbáltad de egy év az nem is olyan nagy különbség. én most vagyok 7. es és vannak olyan osztálytársaim akik szintén 12 évesek és az egyik az egy 14 éves fiuval jár. de semmi szexről nincs szó csak gy kis kézfogásról ölelésről csókról . de semmi sex
2011. jan. 22. 11:26
 19/19 anonim válasza:
nem ciki sőt szerintem nagyon jó de a barátnőktől inkább félj
2011. szept. 21. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!