Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az baj ha egy 12 éves fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj ha egy 12 éves fiú randira hív egy 13 éves lányt?

Figyelt kérdés
2008. dec. 5. 16:09
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
52%

Baj! 12 évesen még gyerek vagy ne a randizgatáson járjon az eszed. A randiból lesz a járás a járásból a szex a felelőtlen szexből pedig a gyerek és az abortusz.

Le lehet pontozni, de én 12 évesen még bőven nem a randizgatásra gondoltam, pedig csak 23 éves vagyok.

Akkorát fordult a világ, hogy már lassan nekem kell szégyenkeznem...

2008. dec. 5. 16:24
 2/19 anonim ***** válasza:
67%

teljesen egyet értek az előttem szólóval!

általában a 12 éves fiúknak nagy szám szokott lenni hogyha idősebb lányt hívnának el randizni. De a lányt már lehet kicikizik hogy kisebbel randizik. Szal nem neked hanem a csajnak lenne gas. engem is le lehet pontozni...de szerintem ne foglalkozz még a lányokkal

2008. dec. 5. 17:19
 3/19 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem 12 évesen már simán érdekelhetik a lányok, nem hiszem hogy rögtön le akar feküdni vele. Szóval nem baj hogy elhívod, viszont a nagyobb lányoknak ciki hogy kisebb fiúval mennem el, szóval ha a sulidból van, akkor nincs túl sok esély, ha másik suliba jár, akkor esetleg :D
2008. dec. 5. 19:40
 4/19 anonim válasza:
51%
Szerintem is baj! Ilyen fiatalon meg az iskolan kene jarjon az eszed, ne kezdd el tulsagosan hamar a csajozast mert igen hamar megunhatod, varj meg ne erdekeljen masok velemenye arrol hogy miert nincs csajod..siman mondd azt hogy meg nem vagy elkeszulve vagy csak az h mert hat nincs. Amikor en voltam 12 eves max annyira voltam kepes(AKKORIBAN EZ VOLT A NORMALIS) hogy egy puszit djak neki utana meg mind a ketten elpirultunk. A szex? Szoba se johet!
2008. dec. 7. 12:23
 5/19 anonim ***** válasza:
84%
Egy szót sem írt a szexről, hagyjátok már, mindig a válaszadók hozzák fel ezt a témát, ő csak a randit kérdezte, persze lehet hogy ti rögtön az első randin már lefekszetek másokkal, de nem mindenki ilyen! Amúgy nem baj, de számíts rá hogy a csaj visszautasít, és ha véletlenül összejöttök, akkor is tanulj meg mindent, mert ez ne menjen az eredményeid rovására, úgysem lesz életed végégig tartó szerelem, aztán nehogy ezért ne vegyenek fel gimibe!
2008. dec. 8. 16:11
 6/19 anonim ***** válasza:
77%
Most ki az aki 12 évesen lefekszik.Ő csak azt kérdezte hogy ciki ha kisebb fiú elhívja randira. Én is jártam már olyan csajjal aki 1 évvel volt idősebb. Nem ciki.
2008. dec. 9. 07:01
 7/19 anonim ***** válasza:
70%
az utolsó 3 emberrel egyet értek!! nem kell cinkelni a kisebeket szval enyíhhm<3
2009. márc. 1. 16:41
 8/19 anonim ***** válasza:
83%

szerintem egyátalán nem baj

a hozzászóloknak üzenem hogy nem kell egyből arra gondolni és elvenni a kedvét mindentől mért ne randizhatna 12 évesen egy randi az még nem számít rossznak szerintem amúgy azaz 1-2 év ide vagy oda az nemlényeg és attol hogy fiatalabb egy évvel attol a csaj az nem utasítja vissza ha ő is szereti

2009. márc. 11. 18:10
 9/19 anonim ***** válasza:
59%
lol én 12 vagyok és a csajom 14 éves
2009. márc. 23. 16:10
 10/19 anonim ***** válasza:
és majd el is hisszük... amúgy 12l vagyok, és szerintem ne szóljátok le hogy "Baj" hisz ti sem voltatok nagy álszentek kiskorotokban.. =\
2010. febr. 2. 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!