Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki fontos, akire gondolok, annak írok, nem?
5 randi után nem válaszolt.
Azt írta, ebédel, pihen, majd ír. Ez volt szombat délután. Majd se kép, se hang. Aztán egész vásárnap se semmi.
Hétfőn megírtam neki, hogy megértem, ha ennyi volt, de nem korrekt 38 évesen így eltűnni, írta volna meg 15 másodperc alatt, hogy nem megy, bocs.
Erre írt, hogy igazam van, nem akart megbántani, elnézést. Azért nem írt, mert csőtörés volt, egész szombat estig takarítottak, aztán elfelejtett írni. Elfelejtett? Az mi?
Vasárnap meg inkább elment biciklizni, így írta. Hát ez mi? Inkább elment ok, de megint nem volt 15 másodperce rám? Ez kuka, ugye?
Ebből nekem az jön le, hogy nem vagyok fontos, kicsit sem, nem gondolt rám.
Inkább nem írtam rá semmit.
Ma megint írt (kedd) este(!) ,hogy szarul van az oltástól és, hogy haragszom-e.
Igen... biztos nem válaszolok neki, magamat aláznám meg, nem?

Jaj az en párom is ezen hisztizik mert 1 hétvégét nem vele töltöttem el mert kellett az énidő.
És nem érti meg akarmilyen szépen irom. Es ő is kicsavarja hogy mert lehet nem szeretem már meg ilyenek.
Nem hisztivel kell vonzani a másikat. Hanem mással.
3.
Igen, megértem, akkor megírhatta volna azt, hogy elmegy kikapcsolódni kicsit, majd beszélünk. ... de ennyire sem méltatott.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!