Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ha első randin tetszett a nő, akkor mindenképp írtok neki utána?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 12. 19:43
11/22 anonim válasza:
bármilyen jó nő lehet az a nő aki annyira sem képes h egy sziát leirjon, ezt próbáljátok megérteni h a full passzivitás nem vonzó.
12/22 A kérdező kommentje:
#11 a nő is írjon az ismerkedés alatt, igen, de egyből az első randi után a férfinak szokás. Legalábbis én biztos nem írnék akkor még a pasinak és ezzel az íratlan szabállyal szerintem a férfiak is tisztában vannak. A petesejt sem úszik a hímivarsejthez, ugyebár🤣
2021. ápr. 12. 21:12
14/22 anonim válasza:
A kérdezőnek igazi van. Most nyünnyöghettek is, de íratlan szabály, hogy randi után a férfi ír először. Ha ez elmarad, akkor igen, tárgytalan. A férfi akkor nem ír, ha nem akar semmit, belefeketedhetek én, zaklathatom, amennyit akarom, de akkor sem fog akarni, ha nem keres. Ezt mindenki tudja, csak a megkeseredett incelek csinálják itt megint a fejüket. Azért ha egy férfi akar egy nőt, tegyen is érte basszus.
15/22 A kérdező kommentje:
#13 én nem vagyok. Az én párom nem volt töketlen.
2021. ápr. 12. 21:20
16/22 anonim válasza:
"A férfi akkor nem ír, ha nem akar semmit"
Férfiként hasonlóan látjuk a nőket.
17/22 anonim válasza:
16: Azt akartad írni, hogy incel kisfiúként, ugye? Egy FÉFRFI tudja mit/kit akar és tesz is érte. Erről nem nyitok vitát.
18/22 A kérdező kommentje:
#14 totál igazad van. Nekem ez világ életemben így működött, eleinte a pasi nyomult jobban, aztán idővel én is bármikor ráírtam, természetes lett. De ha a pasi eleinte nem nyomult, az mindig azért volt, mert nem is érdekeltem, én meg feleslegesen írogattam neki...
2021. ápr. 12. 21:24
19/22 anonim válasza:
Hány napot érdemes várni a ferfira, h keressen?
20/22 anonim válasza:
Mindig írtam utána annak a nőnek, aki tetszett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!