Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Akarhat valamit? Szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akarhat valamit? Szerintetek?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy pár hónapja megismerkedtem egy sráccal...a buszon.Mindig mellém ült, s jókat beszélgettünk, nevetgéltünk együtt.Mindig nagyon kedves volt velem, de fogalmam sincs, hogy barátnak akar-e engem, vagy egy kalandnak, esetleg kapcsolatot szeretne.

Na de....nyáron szinte nem is találkoztunk.A szomszéd faluban lakik, barátnőimmel néha átbiciklizünk oda, s pár pillanatra szoktam csak látni. Épp 1 hete falunap volt náluk, s átugrottunk. Tudtam, hogy hol fogom megtalálni, ismerem már annyira. Épp vízifocizott.Én odamentem a pálya széléhez, s mikor szünetük volt, odajött hozzám, letámaszkodott mellém, s elkezdtünk beszélgetni. Kb. 10 percet, semmi többet, mert folytatódott a játékuk.

Este buli is volt náluk. Nem mehettem volna át(nem engedtek), de elszöktem, hogy láthassam. Ő ott is volt. Ott is beszélgettünk. Lehet, hogy csak beképzeltem, de nagyon úgy nézett rám, mintha nagyon is akarna valamit tőlem. Hallottam róla olyat, hogy talán szégyell engem a barátai előtt, de ennek semmi alapja nincs, mert mikor beszélgettünk a bulin, akkor oda is hívta hozzánk 2 haverját, hogy meséljék csak el nekem, hogy tud ő táncolni. Erre azért volt szükség, mert én kértem, hogy táncoljon velem, de azt mondta utál táncolni, inkább találjak ki valami mást. Én végig csak mondogattam neki, hogy jöjjön táncolni, de nem akart. A barátai már hívták, hogy menjenek, mert készültek egy másik buliba. Ő állandóan húzta az időt, hogy "Még várj egy kicsit!Mindjárt megyek, várj meg kint!Még megiszom a söröm!Majd ha elered az eső!Majd éjfélkor!" meg ilyenek...

A barátait előre is küldte, s akkor megcsókolt. Két puszit adott a számra először, majd nyelves csók lett, s mikor vége lett, még a tarkómnál fogva magához húzott s adott egy csókot a homlokomra. Utána el is ment a haverjaival.

Azóta találkoztunk már, beálltam közéjük focizni, de ugyanúgy viselkedett, mint máskor.

Szerintetek akarhat valamit, vagy csak játszik velem?

2010. aug. 21. 10:55
 1/7 anonim ***** válasza:
szerintem azt várja hogy a következő találkozásnál te tedd meg a következő lépést hogy nincs e ellenvetésed vele szembe igy tudja magába hogy te is akarsz vmit :)
2010. aug. 21. 11:01
 2/7 A kérdező kommentje:
Szerintem tudja, hogy én is akarok, akárhogy próbálom elrejteni, látszik rajtam. Na, és valamelyik nap felvettem msn-re...
2010. aug. 21. 11:02
 3/7 anonim ***** válasza:

Hááát, le kell konkrétan tisztázni hogy ki mit akar.

Ennek legegyszerűbb módja a nyílt kommunikáció.

Tudom, a félelmek..

Vagy lehet ezt még akár hónapokig is játszani, a mit most.

De minek?

Hajrá!

:)

2010. aug. 21. 11:08
 4/7 A kérdező kommentje:

De mindketten félénk típusok vagyunk, egyikünk sem fogja így nyíltan kimondani a dolgokat szerintem....

Esetleg ha találkozunk (ha mondjuk megint egütt buszozunk), tettekkel hogy tudnám mutatni, hogy nagyon is érdekel?

Mmint nem úgy értem, h lesmárolom, meg ilyenek....

2010. aug. 21. 11:10
 5/7 anonim ***** válasza:
hát ez máshogy nemmegy :S vagy odahivtok engem és megmondom mindkettőtöknek a magamét :D
2010. aug. 21. 11:33
 6/7 A kérdező kommentje:
Gyere,mondd meg, úgy lenne a legegyszerűbb^^
2010. aug. 21. 11:45
 7/7 A kérdező kommentje:
Épp most kaptam egy értesítést iwiwen, hogy "szeretne randizni velem" O___O
2010. aug. 21. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!