Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megismertem egy pszichológust,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismertem egy pszichológust, és életem egyik legkiábrándítóbb férfija?

Figyelt kérdés
Egy pszichológussal ismerkedem már pár hete. Baráti társaságon keresztül ismertem meg. Most már ott tartok hogy kb menekülök előle. Megpróbált durván manipulálni, majd amikor nem jött ez be neki, elkezdett látványosan hanyagolni, megvont minden alap figyelmet, a kommunikációt is. Ez akkor volt, amikor nekem lett volna valami kérésem hozzá, hogy pl ne csak ő határozza meg hogy mikor beszélünk, mennyi ideig kommunikálunk és azt is hogy miről. Ha számára kellemetlen volt a téma, egyszerűen megszakította velem a kapcsolatot. Majd újra felvette, mintha semmi sem történt volna. Le vagyok döbbenve, hogy ilyen emberek akarnak segíteni a lelkibeteg embereken? Gondolom nyilván nem mindegyik pszichológus ilyen, de őket nem vizsgálják hogy alkalmasak-e erre a szakmára?
2021. ápr. 9. 17:08
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
21%
Mi a fő kérdésed végül is? Lejáratni az embert?
2021. ápr. 9. 17:47
 12/27 A kérdező kommentje:
9-es pedig bizony vannak! Pont azt használják ki hogy tudják miből mivel mit váltanak ki! Tehat 10-es ez neked is válasz! Tapasztaltam hogy módszeresen teszi amit tesz és tesztelte a tűréshatarom és a reakcióim.
2021. ápr. 9. 18:04
 13/27 anonim ***** válasza:
76%
Szóval, te ilyen hardcore módban elemezted a szitut és a pszichológust állítod be negatívnak? Ne haragudj, de egyre jobban hiteltelenné válik a sztori. Tényleg szívesen meghallgatnám a másik felet is.
2021. ápr. 9. 18:05
 14/27 A kérdező kommentje:
11-es hol a lejáratás? Pont az a kérdés hogy a pszichologusokat miert nem vizsgálják meg, hogy alkalmasak-e erre a pályára?
2021. ápr. 9. 18:05
 15/27 A kérdező kommentje:
13-as jól van ne hidd el. Fogalmad sincs róla milyen manipulatív volt!
2021. ápr. 9. 18:06
 16/27 anonim ***** válasza:
61%
Sztem ne erőltetsd mert egyre rosszabb helyzetbe hozod magad
2021. ápr. 9. 18:06
 17/27 A kérdező kommentje:
16-os addig örülj amig nem találkoztál ilyen tipusú jellemmel mint amilyen ez az ember volt. Igy könnyen beszélsz magas lóról pedig nagyon nem vicces, hogy egy pszichologus ilyen jellem. Ez az ember lelkibetegeket gyógyít!
2021. ápr. 9. 18:09
 18/27 anonim ***** válasza:
13%
A "cihológia" egy áltudomány. Az tényleg hülye, aki ilyenektől kér segítséget. Olyan mint a PUA mester, vagy a "látó" mágus.
2021. ápr. 9. 18:12
 19/27 anonim ***** válasza:
92%
Egy pszichológus nem gyógyít, hanem a megoldáshoz vezető utat tudod vele megkeresni, miközben önmagadat gyógyitod. Ő is ember, te is ember, mindenkinek megvan a jelleme, ha nem tetszik, lépj tovább rajta, nem kell lejáratni.
2021. ápr. 9. 18:14
 20/27 A kérdező kommentje:
Tenyleg nem érted mi a propléma ezzel?
2021. ápr. 9. 18:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!