Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem kellett volna ghostingolnom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kellett volna ghostingolnom?

Figyelt kérdés
Ismerkedtem egy lánnyal, aki nagyon tetszett, de messze volt egyelőre tőlem. Itt helyben összejöttem valakivel, aki nem annyira komoly, viszont miatta nem tudtam a másik lánnyal foglalkozni, levelezni, így inkább szó nélkül leléptem, mert sokszor már szóvá tette az eltűnéseim. Vele el tudtam volna komolyat képzelni, csak most a távolság sok. Nagyon gáz, hogy ezt tettem?

2021. ápr. 6. 18:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Gáz és gyerekes
2021. ápr. 6. 18:58
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
gósztingoltál? Gáz.
2021. ápr. 6. 18:58
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, gerinctelen dolog; ha nem akarod vele folytatni, mond meg neki!
2021. ápr. 6. 18:59
 4/14 anonim ***** válasza:
73%
Nem gaz, az a gaz, ha utana elokerulsz, mintha mi sem tortent volna.
2021. ápr. 6. 19:02
 5/14 anonim ***** válasza:
91%

Gáz és két szék közt a pad alá estél.. Ennél gázabb már csak a "parkoltatás" lett volna.

Sebaj, remélhetőleg tanulsz belőle, és a jövőben egyszerre csak egy csajjal fogsz kavarni. Fel a fejjel. :)

2021. ápr. 6. 19:04
 6/14 anonim ***** válasza:
21%
Érdekesek a válaszok, más hasonló kérdéseknél rengeteg olyan válasz jön, hogy nincs baj az eltűnéssel, teljesen megszokott dolog a mai világban stb. Sőt nem egy nő (vagy magát annak valló) válaszoló is leírta már, hogy ő is megtette már ezt. Most, hogy egy nő az "áldozat", kb. mindenki rohan elítélni a kérdezőt. Furcsa világot élünk...
2021. ápr. 6. 19:14
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
#6: ha nő csinálja, az sem különb. Annyi legyen az emberben, hogy 1 mondatot bepötyög.
2021. ápr. 6. 19:15
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

6-os, erős a gyanúm, hogy te kevered azzal, hogy valaki már az első üzenetre sem ír vissza. Az nem ghostingolás.

Az igazi ghostingolás mindkét nemtől undorító.

2021. ápr. 6. 19:29
 9/14 anonim ***** válasza:
31%
#7: Oké, csak akkor ne legyen kettős mérce. Egyébként régebben én is felvetettem, hogy nekem rosszul esett, amikor a nőnemű beszélgetőpartnereim tűntek el nyomtalanul, akkor mindig jött a magyarázkodás, hogy a mai világban ez természetes, meg hogy minek rinyálok, lépjek túl rajta, és kész. És most ezzel nem a ghostingolást akarom védeni, mert én sem vagyok ennek a híve, csak érdekes, hogy amikor egy nő a "szenvedő fél", akkor szinte mindenki szidja a ghostingoló férfit.
2021. ápr. 6. 19:31
 10/14 anonim ***** válasza:
76%
#8: Képzeld, tudom, mi a ghostingolás, velem is megcsinálták már nem egyszer. Jól elbeszélgettünk, aztán nyomtalanul eltűnt az illető, egyik pillanatról a másikra.
2021. ápr. 6. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!