Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A ghostingolást sokan miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ghostingolást sokan miért keverik össze azzal, mikor a másik már az első üezentre nem válaszol?

Figyelt kérdés
2021. márc. 24. 12:38
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
mert hulyek, es ha valami ‘trendi’ skatulyat rahuzhatnak a masikra, akkor azt hiszik, maris nekik lesz igazuk.
2021. márc. 24. 12:43
 2/10 anonim ***** válasza:
29%
Nem lehetne abba hagyni ezeket az idegen szavakat? Annyi szép magyar szavunk van!
2021. márc. 24. 12:45
 3/10 anonim ***** válasza:
86%
akkor fejezd ki egy szoval magyarul. de pontosan ugyanazt jelentse es ne tobbszavas koruliras legyen. hajra.
2021. márc. 24. 12:55
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Sok hülye van, aki divatos, főleg külföldi szavakat nem a jelentésüknek megfelelően használ. Van ezek közül olyan, aki egyszerűen csak nem érti, de menőzne vele, meg van olyan is, aki tudja, hogy nem ez a szó jó a jelenségre, csak mivel ennek az új szónak negatív jelentése van, azt gondolja, ha ezt a szót használja, akkor automatikusan az lesz a "szararc", akiről szó van. Tehát ebben az esetben már automatikusan rossznak hangzik az, aki nem válaszol neki vissza facebookon vagy társkeresőn, mert ugye a ghosting (amúgy az eredeti jelentése miatt jogosan) kifejezetten negatív színben tünteti fel azt, akire mondják.

A másik ilyen az, hogy "betetett a friendzone-ba"... ha már alapvetően a pasi BARÁTKOZOTT a nővel, lapult, és aztán próbálkozott be, és a nő visszautasítja, akkor nem ő pakolja be a férfit a friendzone-ba... az a friendzone, amikor fel akarnak szedni vkit, és a másik azt mondja, hogy "jaj, úgy nem jössz be nekem, de legyünk barátok".

2021. márc. 24. 13:33
 5/10 anonim ***** válasza:
36%
Mert nem tudod a magyar megfelelőjét használni ezért direkt szívatnak de annyira hülye vagy hogy még ezt sem tudod.
2021. márc. 24. 13:37
 6/10 anonim ***** válasza:
26%

"Szellemet játszott" nem jó?

Szövegkörnyezetből egyértelmű.

Vagy simán csak lelépett.

2021. márc. 24. 13:40
 7/10 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem is van különbség a kettő között. Ha valaki az elsőre sem reagál - az teljesen rendben van.

Az viszont már rosszabb, mikor valaki egy beszélgetés közepén tűnik el. Képzeljük el ezt élőben. Dumálgatunk és valaki csak úgy feláll és elsétál. Nem szép dolog itt csak azért ezt csinálni, mert ez "online" és itt "ez nem érvényes".

2021. márc. 24. 14:01
 8/10 anonim ***** válasza:
7: ezzel sztem senki nem ellenkezik, de nem arról szólt a kérdés, hogy a rendes ghostingolásról mi a véleményünk...
2021. márc. 24. 14:08
 9/10 anonim ***** válasza:
22%
magyarul kellene beszélni !!
2021. márc. 24. 14:17
 10/10 A kérdező kommentje:

Kedves 9-es ha érdemben nem tudsz válaszolni, akkor ne tedd! Nem tudom feltűnt-e de rengeteg angol szót veszünk át, amik beépülnek a magyar nyelvbe. Gondolom a "fesztivál"-t, is szabadtéri zenés szórakozásnak hívod.

Egyébként meg ha én ide franciául írnék, lennének olyan emberek akik értik, és tudnak rá válaszolni, ahhoz sem lenne semmi köszöd.

2021. márc. 24. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!