Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem válaszol?
Több hete beszélünk folyamatosan, nagyon érdeklődő volt, én is viszont. Amikor múlt héten hétfőn beszéltünk utoljára nagyon érdeklődő volt, Ő írt ismét. Úgy váltunk el, hogy azt írta nagyon várja, hogy talizzunk. Írtam, hogy én is nagyon nagyon. Na múlt hét hétfő óta nem írt Gondoltam várok. De ma végül írtam ennyit.
"Hiányzol 😊😔 Ideje lenne találkozni és normális módon kommunikálni szóban és webcameran 😊 Mi történt? Kezdek aggódni és picit szomorú is vagyok Miattad 🤷😔"
Olvasta, de nem válaszolt. 🤷 Szerintetek? Mi történt? Ő a pasi.
Válaszolt. Most írt reggel 5kor.Higgyem el? 😄😄😄 Ez most kamu nem? 10 nap szó nélküli eltűnés után? 🤦
"Szia! Ne haragudj ma tudok majd írni! Csak rengeteg dolgom van...Még véletlenül sem akartalak megsérteni, nem volt szándékomban...Tényleg ne haragudj! Ma délután megpróbálom részletezni, hogy miért nem voltam elérhető, nagyon röviden a munka miatt.."
Egyáltalán válaszoljak rá?
Megírtam a választ, de végül nem küldtem el, hadd szenvedjen gondoltam. Lehet ezt kiírom külön kérdésbe... Még nem tudom.
Ezt:
"Nem kell részletezni. Én ezt eddig sem vártam el. De a korrektséget és azt igen, hogy valaki ne tűnjön el napokra egy szó nélkül. Mert bár nem járunk, de úgy érzem, ha valakitől akarunk valamit és érdekel az illető, ez a minimum, hogy nem hagyjuk bizonytalanságban és megtiszteljük ennyivel. Hogy sziamizu 20 napig nem leszek elérhető. Mert kb 1 üzenet megírása 1 perc. Tényleg ennyi. Most ha tegyük fel én csinálom ezt, hogy egy sor nélkül lelépek két hétre, mit gondolnál? De amúgyis hogy akarsz komoly kapcsolatot, ha tényleg ennyire sincs időd?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!