Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igent mondott a randira,de 2 napja nem válaszol. Hogyan tovább?
Tinderen ismerkedtem meg egy csajjal és onnan mentünk át Facebookra. Pár nap beszélgetés után elhivtam randira,amire igent is mondott,annyival kiegészítette hogy fura lesz hisz szinte minden zárva.
Utána még írtunk pár sort.
2 napja hogy nem nézi meg az üzenetemet,pedig este fent van.
Ráírjak vagy várjak hogy ő jelentkezzen?
Az pozitív hogy igent mondott a randira,de hogy 2 napja nem ír,ez már fura viszont.
Ez nagyon úgy tűnik hogy felejtős.
Szerintem is írj neki mondjuk egy vagy két nap múlva egy sziát, de ne nagyon reménykedj. Hacsak nincs mindkét karja eltörve miközben kómában van, akkor tudna írni egy üzenetet, hogy 'szia most minden kaotikus, majd hétvégén irok'. Ha akarna.
Általános szabály hogy aki érdekelsz,az tenni fog érted. Ha pici dolgot, akkor picit, de tenni fog.
Az összes hasonló helyzetben, amiben voltam a fenti szabály volt érvényes. Én ilyen esetben már törölném a beszélgetést is, hogy ne virítson ott a neve mellett a zöld pötty.
Egy nagyon jó barátommal erre azt szoktuk mondani, hogymi sosem tudunk annyira fáradtak lenni, hogy legalább egy sort,amit itt is írtak "bocs fejreállt az életem, 3 hét múlva jelentkezem" ne írnánk a másiknak. Csak ennyit várok el a másiktól is, és hogyha ez nincs meg, akkor nem is illünk össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!