Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 1 napig nem válaszoltam neki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 napig nem válaszoltam neki vissza(őszintén elfelejtettem), és törölt minden honnan. Ez mennyire oké?

Figyelt kérdés
A fiú 25 aki ezt csinálta. Eddig egyszer találkoztunk, meg tegnap írt hogy találkozhatunk. Elolvastam, de teljesen kiment a fejemből hogy válaszoljak. Ma arra keltem, hogy törölt mindenhonnan. Ez azért túlzás, nem?
2021. ápr. 6. 14:53
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
29%
En no vagyok. Vagy teljesen frigidnek kene lennem, vagy a pasit selejtnek tartanom, vagy valami trauman keresztulmennem, hogy elfeledkezzek a pasirol.
2021. ápr. 6. 18:49
 22/29 anonim ***** válasza:
85%
Egy tali után hol van itt szó érzelmekről meg kapcsolatról?
2021. ápr. 6. 20:58
 23/29 A kérdező kommentje:

A teljes story. Tinderes randi.

1,5 hete találkoztunk elször, egy séta-beszélgetés volt. Utána 1x írt, azt hittem ez itt vége van, mert a randi meg a netes beszélgetés sem ment gördülékenyen.

Erre 1,5 hét után rámírt, hogy találkozzunk.

Nem vagyunk kapcsolatba, se neten üzenetváltásban.

1x élőben, 1x neten beszéltünk.

2021. ápr. 6. 21:20
 24/29 anonim ***** válasza:
36%
De erdekes, hogy ezek a reszletek csak most "derulnek ki", hogy rajottel, tobb, mint a valaszolok fele nem a te partodat fogja :D :D :D
2021. ápr. 6. 21:35
 25/29 anonim ***** válasza:
70%
Akkor meg mit pörögsz azon, hogy letiltott?
2021. ápr. 7. 04:58
 26/29 anonim ***** válasza:
95%

Örülj, hogy így alakult.

Egy sértődős, kicsi önbizalommal rendelkező gyenge jellemű sráccal futottál össze.

Tudom, mert régebben én is ilyen voltam. Egyszerűen katasztrófa :)

2021. ápr. 7. 07:04
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

Nyomi, jobb ez így.

Egy találkozás arra se ad jogot, hogy utána megsértődjön.

Meg persze buta is, ha azért nem válaszolsz, mert elütött a busz, akkor mi van?

2021. ápr. 7. 09:42
 28/29 anonim válasza:
Hát jó szar érzés lehetett neki
2024. júl. 13. 11:31
 29/29 anonim ***** válasza:

Hát kérdező ha ezt a teljes storyt az elején nem "felejtetted" volna el leírni akkor sokan másképp látták volna a helyzetet.

De hát tudjuk.. Nálad ez a feledékenység okoz gondot..

2024. júl. 14. 10:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!