Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Létezik olyan, hogy a férfi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan, hogy a férfi, akivel ismerkedem, kapcsolatfóbiás?

Figyelt kérdés

Kb. 2 hónapja ismertem meg egy férfit, mindketten jól érezzük magunkat egymással.

A beszélgetések, a mindennapok, a szex is jól működik, viszont amint komolyabbra fordult a dolog, elkezdett egyre kedvetlenebb lenni, már-már a depresszió jegyeit is mutatni. Az addig vidám álompasi egy szorongó, a kalcsolattól menekülő pasivá változott.

Sokadik nekifutásra elmondta, hogy ő kapcsolatfóbiásnak gondolja magát, sokadik nő vagyok, akivel ugyazaz történik: eleinte minden szép és jó, majd egyszer csak bepánikol és elkezdi félteni a szabadságát. Elmondta, hogy minden szuper velem, az otthonról hozott mintái lehetnek elcseszve.

Abban maradtunk, hogy igyekszünk mindketten dolgozni a kapcsolatunkon, mert akarjuk, hogy működjön. Esküvőt, gyereket is el tudunk képzelni együtt, bár az nyilván még kicsit odébb lesz.

Nem vagyunk gyerekek, 35 évesek vagyunk, én már voltam házas, ő nem, gyerekünk nincs.

Kérdésem a következő: a kapcsolatfóbia egy valóban létező dolog? Ki lehet-e belőle lábalni? Én hogyan tudom a partnerem segítenu?

2021. ápr. 5. 15:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen létezik, mivel én is ilyen vagyok, alapvetően lenne igényem egy kapcsolatra, de mégis amikor benne vagyok és kezd komolyra fordulni bepánikolok, én is elég rossz mintát láttam a szüleimtől, ez lehet az oka. Segíteni sztem úgy tudsz neki,ha semmit nem erőltetsz, hanem hagyod,h szép lassan a maga tempójában haladjon a dolog.
2021. ápr. 5. 15:44
 2/4 anonim válasza:
Szia, igen nem egyedi eset. Nálam is ez a helyzet, még a korunk is stimmel, viszont én nem esek depresszióba vagy ilyesmi, csak simán "távolság tartó" leszek. Nehéz is így partnert találni.
2021. ápr. 5. 15:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen.
2021. ápr. 5. 16:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy van neki, de az is simán lehet, hogy duma és húzza az időt, hogy legyen kivel dugni komolykodás nélkül. Itt senki meg nem mondja.
2021. ápr. 5. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!