Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány azt írta az üzenetemre, hogy blablabla?
Írtam egy kedves üzenetet. Körülbelül, hogy mi újság Veled szépség. Igaz megkésve válaszoltam a messengeren, több, mint egy hét elteltével. Viszont ez a válasz nagyon meglepett. Erre nem számítottam, mert normálisan írtam. Miért volt ilyen velem, nem is tudom, mi a szép szó erre.? Mi még nem járunk, csak ismerkedünk a neten. Meg aztán eléggé kioktatott, hogyha valaki tetszik, azt nem így kellene kimutatni, hogy lelépek egy szó nélkül a beszélgetésből egy hétre és utána meg úgy teszek, mintha mi sem történt volna. És még azt is hozzátette, hogy kit érdekelnek a szép szavak, azt Ő is tud mondani.
Most jogos a felháborodása, úgy, hogy nem is járunk egyébként?

Megáll mondjuk amit mondtál, ha legalább hétszer beszartál és huszonegyszer behugyoztál meg háromszor kidőltél és elaludtál.
"Most nagyon nem érek rá ne haragudj, azz sem tudom hol áll a fejem. Hétvégén bepótoljuk." Kb 10 másodpercre volt szükségem, hogy ezt peírjam, pedig nem vagyok ügyes a telón pötyögésben.

"De mondtam Neki, hogy nem mindig fogok tudni válaszolni azonnal."
És azt nehezményezi, hogy egyszer nem válaszoltál neki azonnal, vagy azt, hogy egy teljes hétig ignoráltad azok után, hogy már egy ideje ismerkedtetek?

"Most jogos a felháborodása, úgy, hogy nem is járunk egyébként?"
Szerintem inkább azt a kérdést lenne érdemes őszintén megválaszolnod magadnak, hogy valóban nem tudtál volna-e ez az eltelt több, mint egy hétben pár perc időt szakítani arra, hogy írj neki néhány sort.
A válaszodtól függően pedig azt lenn érdemes megválaszolni saját magadnak, hogy jogos-e a lánynak az a következtetése, miszerint
1) ő vagy nem fontos neked, esetleg egy a sok közül, akikkel jelenleg ismerkedsz - mondhatjuk úgy, hogy B terv, C terv, D terv .... Z terv,
2) valóban olyan iszonyatosan elfoglalt vagy, hogy nem tudsz hetente még csak kb. háromszor két percet szakítani időnként egy pár soros válaszra, amiből teljesen egyértelműen és logikusan következik az, hogy egy párkapcsolatnak sincsen idő és tér, minimális esély sem az életedben

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!