Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány azt írta az üzenetemre, hogy blablabla?
Írtam egy kedves üzenetet. Körülbelül, hogy mi újság Veled szépség. Igaz megkésve válaszoltam a messengeren, több, mint egy hét elteltével. Viszont ez a válasz nagyon meglepett. Erre nem számítottam, mert normálisan írtam. Miért volt ilyen velem, nem is tudom, mi a szép szó erre.? Mi még nem járunk, csak ismerkedünk a neten. Meg aztán eléggé kioktatott, hogyha valaki tetszik, azt nem így kellene kimutatni, hogy lelépek egy szó nélkül a beszélgetésből egy hétre és utána meg úgy teszek, mintha mi sem történt volna. És még azt is hozzátette, hogy kit érdekelnek a szép szavak, azt Ő is tud mondani.
Most jogos a felháborodása, úgy, hogy nem is járunk egyébként?

Hàt, asszem szerinte egy hazug Józsi vagy,jó sok kamuval, félrebeszéléssel megàldva.
Ahogy így olvaslak, ugyanezen a véleményen vagyok 😜

Igaza van. Kicsit vonjatok már párhuzamot a chat meg a beszélgetés közé.
Te is pöszén néznél, ha sörözés/trécselés közben kifakulnék a létezésből a szemed láttára, makd tök random egy hét múlva ráverek a válladra, hogy "he józsikám! Mi út van!?"...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!