Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Korkülönbség, szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Korkülönbség, szerintetek működne?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Eltudjatok azt képzelni, hogy egy 27 eves komolyan gondolja egy 17tel? Egy buliban találkoztunk és mondta a srac, hogy randizzunk, meg be is jelolt facen, viszont azota nem nagyon ir, meg nem erdeklodik. Igazabol arra lennek kíváncsi, hogy szerintetek ha esetleg ugy alakulna, lenne e ra esely h mukodjon, vagy valószínűleg csak kavargatni akar?

Koszi a valaszokat

17/L

2021. márc. 31. 14:31
 1/8 anonim ***** válasza:
94%
Szexet akar az fix. Innentől rajtad áll.
2021. márc. 31. 14:32
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Tinderen múltkor matcheltem egy 21 évessel, aki aztán bevallotta egy héttel később, hogy csak 17. Ha nem hazudott volna, engem nem zavart volna.

26/F

2021. márc. 31. 14:40
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem nagyon keres, akkor max tarcsiba vagy tartva.
2021. márc. 31. 14:47
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szexre kellesz
2021. márc. 31. 15:09
 5/8 anonim ***** válasza:
Maximum azt gondolja komolyan, hogy jól megfektet. Nem vagytok egy korosztály.
2021. márc. 31. 15:10
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha nem egy tipik jó pasi akkor nem hinném hogy ezreivel tolonganak érte a nők, ha ezt a szempontot nézzük akkor akár 1-2 évig elszórakozhattok .
2021. márc. 31. 15:33
 7/8 A kérdező kommentje:
Szerintem kifejezetten jó palinak számít a külseje alapján, igaz nem ismerem, de szerintem simán találna magának partnert a saját korosztályából is.
2021. márc. 31. 15:36
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha komolyan érdekelnéd, akkor már keresne aktívan. Szerintem is csak tarcsiban tart és max szex lenne belőle.

De szerintem tartsd magad annyira, hogy nem mész bele ilyen "ha nincs ló, jó a szamár is" szituba, ha 2 hét múlva előkerülne valami kamu indokkal, hogy miért tűnt el.

2021. márc. 31. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!