Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korkülönbség, szerintetek működne?
Sziasztok
Eltudjatok azt képzelni, hogy egy 27 eves komolyan gondolja egy 17tel? Egy buliban találkoztunk és mondta a srac, hogy randizzunk, meg be is jelolt facen, viszont azota nem nagyon ir, meg nem erdeklodik. Igazabol arra lennek kíváncsi, hogy szerintetek ha esetleg ugy alakulna, lenne e ra esely h mukodjon, vagy valószínűleg csak kavargatni akar?
Koszi a valaszokat
17/L

Tinderen múltkor matcheltem egy 21 évessel, aki aztán bevallotta egy héttel később, hogy csak 17. Ha nem hazudott volna, engem nem zavart volna.
26/F

Ha komolyan érdekelnéd, akkor már keresne aktívan. Szerintem is csak tarcsiban tart és max szex lenne belőle.
De szerintem tartsd magad annyira, hogy nem mész bele ilyen "ha nincs ló, jó a szamár is" szituba, ha 2 hét múlva előkerülne valami kamu indokkal, hogy miért tűnt el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!