Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha nem kezdeményezek a lányokn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem kezdeményezek a lányoknál akkor soha nem lesz barátnőm?

Figyelt kérdés
18 éves srác vagyok, és eléggé félénk, lehet hogy ez ciki, de ez van, félénk vagyok és így kell élnem.Neten nem szeretek ismerkedni, már próbáltam, de kudarc lett a vége, személyesen nem merek leszólítani egy lányt sem:S. És tudomásom szerint nem tetszettem 18 év alatt egy csajnak sem:(
2008. dec. 4. 20:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Miert ne tetszettel volna egy csajnak se meg? Lehet, hogy te tetszettel, csak a felenkseged nem. Ne felj, gondolj arra, hogy ugyanolyan ertekes vagy, mint barki mas a vilagon! Ha meglesz az elso baratnod, akkor majd meglepodsz, es azt fogod mondani, hogy je, ettol feltem ennyire? Minden jot neked!
2008. dec. 5. 04:18
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Biztos bejön. Sok sikert! :)
2008. dec. 5. 12:01
 13/16 anonim ***** válasza:
simán összejöhet csak aza cikis ha épp nem abbol a célbol vagy fent neten 1 tökren em arra szolgáló oldalon és ott "jön szembe a nagy Ő" és kiderül hogy hát a nagy őp beleginkább a KM a nagy:P és lessz belőle nagy ÓÓÓÓÓ :S
2008. dec. 5. 19:03
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

de lesz :)

de ne siettesd, attól, hogy te azt hiszed, hogy nem tetszel senkinek sem, az nem biztos hogy úgy van :)

amúgy menj el helyekre, válassz társaságos hobbikat és ismerkedj :)

és amúgy meg vannak ilyen bolond leányzók, mint én, hogy vergődnek egy darabig észrevétlen (jó mondjuk én ímélezgettem) aztán egyszercsak bevalják a srácnak az érzésüket (amúgy hozzáteszem, rossz választás volt a srác, 1-2 nem éreztem magam jól vele és sokszor megsirattatott)

2008. dec. 7. 23:09
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

A lányok fejében eleve bevésték, már az ókorban, hogy a pasinak kell kezdeményezni. Na mi pasik ezért kell rámenősek legyünk. Viszont ezt se mindegy hogy hogyan.

Ez a lényeg.

-------------------------------------------------------

Az én tippem, hogy meny el egy eddig nem látogatott bárba, ott nézz olyan asztalt ahol csak lányok vannak.

(Ha már egy pasi jelen van, az fenyegető érzést vált ki, ezt kihagyni!)

Odamész, megkérded, csatlakozhatsz-e, ha a válasz igen, akkor illedelmes bemutatkozás követi. Aztán használd ki a lányok gyengéjét, hogy szeretnek beszélni :)

Csak kérdezz, minél érdekesebbet, és neked is menni fog a beszélgetés, ha már egy jó témátok van.

Nemegyszer vártam a buszt idegen lányokkal pár sör mellet és elhiheted, innen minden lehetséges xD

(Ha elküldenek, ne lepődj meg. Nem minden asztalhoz engednek be)

2009. szept. 3. 00:19
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Arra ne építs hogy majd jön életed szerelme és leszólít. Megtörténhet de ne építs erre. A netes dolgot egy rossz tapasztalat miatt adtad fel? Amikor én elkezdtem vagy 20 elcseszett randim volt mire végre megtaláltam az első párom. Ha ennyire nem vagy kitartó akkor esélyes sincs a nőknél mert a kitartó faszikat szeretik. Lehetsz nyugodtan félénk de a kitartás az kell. Próbáld újra a netes dolgot és nyiss minden fronton. Tervezz be a hét minden napjára egy randit és szerezz tapasztalatokat. Nem kell leállni az első csajnál aki csábosabban néz rád, de ahogy kiismered a játékszabályokat, egyre közelebb kerülsz az igazihoz. Bízz bennem, 5 éve kezdtem a dolgot, sok kapcsolatom volt és most már boldog kapcsolatban élek és jön a baba is. :)

Csak bátran!

2009. szept. 3. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!