Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha nem kezdeményezek a lányokn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem kezdeményezek a lányoknál akkor soha nem lesz barátnőm?

Figyelt kérdés
18 éves srác vagyok, és eléggé félénk, lehet hogy ez ciki, de ez van, félénk vagyok és így kell élnem.Neten nem szeretek ismerkedni, már próbáltam, de kudarc lett a vége, személyesen nem merek leszólítani egy lányt sem:S. És tudomásom szerint nem tetszettem 18 év alatt egy csajnak sem:(
2008. dec. 4. 20:52
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlen leszel egyedül, csak szerencsésnek kell lenned, hogy mások kezdeményezzenek. Csak azt sem illik elfelejteni, hogy attól még, hogy ő kezdeményez, a munka dandárja akkor is rád marad! Férfi kötelesség, így megy ez.
2008. dec. 4. 20:55
 2/16 Srapnel ***** válasza:
71%

Esélyes. Viszont mindig lesz egy-két csúnya és/vagy nagyon érzékeny, sérült lelkű lány, aki meglátja benned a megmentőt. Na, ők tapadni fognak.

Lehet, hogy tetszettél, csak nem tudsz róla.

A legjobb az, ha gyakorolsz. Először beszélgess ismerős lányokkal, később pár szót ismeretlenekkel is, aztán beszélgess hosszabban, végül belerakhatod az ismerkedési szándékot is, de akkorra már lesz rutin, hogy hogyan kell emberekkel, azon belül nőkkel is, beszélni.

2008. dec. 4. 20:57
 3/16 anonim ***** válasza:
21%
Még pár száz évig valószínűleg ez lesz a tendencia, de ha kivárod, lehet visszatér a matriarchális rendszer.
2008. dec. 4. 21:02
 4/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, akkor lehet hogy lehibernálom magam 100 évre:D(egyszerűbb lenne kezdeményeznem végrexD)
2008. dec. 4. 21:04
 5/16 anonim ***** válasza:
81%
Ne aggódj lesz olyan lány akinek tetszeni fog a félénkséged..s ő fog odamenni hozzád!! S fog kezdeményezni csak azt kell észrevenned mikor célozgat!! Ez amúgy azt jelenti ...h nem tetszettél 18 év alatt egyetlen lánynak sem!! .hogy idősebb lányoknak tetszettél??? Mert az nem baj,az jóóó!! Sztem ez nem ciki és hagyd magad sodródni...menni fog az magától!!
2008. dec. 4. 21:06
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

előző válaszolónak:

úgy érti hogy a 18 év alatt,amióta él...

2008. dec. 4. 21:16
 7/16 A kérdező kommentje:
Igen így értettem, az eltelt 18 év alatt.
2008. dec. 4. 21:18
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy "neten", mit jelent? Chat? MSN? Ilyesmi? Mert azzal tényleg ne is próbálkozz.

Ellenben egy normális társkereső oldallal (e.g. [link] ) már annál inkább. E módszerről csak annyit, hogy a magam részéről évek óta együtt vagyok a párommal, össze is házasodtunk, és na vajon hol találtunk egymásra.....???

Szóval hajrá! :)

Csak arra figyelj, hogy olyan lányoknak írj, akik tényleg "kompatibilisek veled", vagyis hasonló érdeklődésű/személyiségű (teljes azonosság nyilván nem valószínű, de ha egy fokozott van, az már jó). Ezt egy jól kitöltött adatlapból elég könnyen leveheted - amelyik meg arra is lusta, hogy legalább lényegibb dolgokat megadjon magáról ilyen téren, azzal ne is törődj.

Amelyik meg még értelmes, "szabad fogalmazású" bemutatkozást is írt magáról, az már eleve egy nagy plusz. :)

És az első leveled _mindenképp_ legyen tartalmas, _semmiképp_ se annyi, hogy "tetszik az adatlapod, ismerkedünk"? Hanem szépen fejtsd ki, hogy mi tetszik, mi az, amiben hasonlítotok, minek örülsz különösképp, hogy ő is... (vagy ő sem...), mire lennél még kíváncsi róla, stb. ... szóval tényleg legyél nyílt és érdeklődő. Ez esetben a siker gyakorlatilag garantált (tapasztalat). ;)

(Ezt Kedves Nejem is olvasta, és mosolyogva bólogat nagyban :D )

2008. dec. 4. 22:15
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és még valami: a saját adatlapodat is töltsd ki rendesen mindenképp, legalább olyan szinten, amilyet a másiktól is elvársz!
2008. dec. 4. 22:18
 10/16 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget:) Neten azt értettem hogy úgy nagyjából minden oldal + msn + chatek, megfogadom a tanácsod és regizek egy társkereső oldalra, hátha bejön:), eddig csak myvip-en ismerkedtem...
2008. dec. 4. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!