Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy telt/molett lánynak van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy telt/molett lánynak van esélye, ha komoly kapcsolatot szeretne? Részletek lent

Figyelt kérdés
Sokan hangoztatják, hogy a külső nem számít, vagy legalábbis a belső is fontos. Úgy látom, hogy manapság minden a külsőség. Ha valaki nem modellalkatú, akkor nem kell szinte senkinek. Azt értem, hogy az ember előbb meglát valakit, és akkor egyszerre egy benyomás éri. De ha valaki az alkata ellenére tud szépen és előnyösen öltözködni, és érett, okos, lehet vele beszélgetni, kedves, akkor az már nem számít? Mert úgy tapasztaltam, hogy nem is közelednek a férfiak hozzám, pedig normális, kedves, mosolygós vagyok.
2010. aug. 19. 23:11
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
engem mindig otthagynak, nekem sem jön össze, pedig csinos lány vagyok, hidd el, nekünk sem jobb..kevés a rendes ember manapság. nők és férfiak között egyaránt.
2010. aug. 19. 23:22
 12/20 anonim ***** válasza:
Külsőről ítélés inkább férfi "erény", de azt mondom ha tetszik valaki közeledj nyugodtan, máshogy nem megy, és akármiylen bunkóságnak tűnik, idővel a férfiak is lejjebb adnak az igényeikből, és fontosabb lesz hogy érez a lány, mint ahogy kinéz.
2010. aug. 19. 23:25
 13/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Néhány megjegyzés:

-"Az aggódás helyett talán elkezdhetnél diétázni és mozogni, vagy erre még nem gondoltál?" Képzeld gondoltam, csak lassan megy, nincs 1 nap alatt eredmény

-A széles váll, azért más, mint a molettség, de tudom, hogy mindenki másnak látja magát.

-Tudom, hogy mindenkinek megvan a saját problémája párkapcsolat terén is. Sok sikert!

-Mivel faluban élek, nincs sok esélyem kapcsolatot kialakítani, csak elmegyek más városba. Próbálkozom. Engem egy olyan ember érdekel, aki elfogad olyannak, amilyen vagyok, és értelmes, intelligens, akivel lehet beszélgetni.

2010. aug. 19. 23:41
 14/20 anonim válasza:

" Engem egy olyan ember érdekel, aki elfogad olyannak, amilyen vagyok, és értelmes, intelligens, akivel lehet beszélgetni."

...és nem árt, ha tetszik is és jól néz ki... Tehát a külső fontos.

Hiába öltözik valaki alkatának megfelelően, a ruhákat le szokták venni és akkor már nem lehet hazudni. Az elhízás nem csak nem esztétikus de egészségtelen is. Rendszeres sportolással és megfelelő étkezéssel lehet a túlsúly ellen tenni. Ajánlom a spinninget, ami rövid idő alatt látványos fogyást idéz elő. Előnye, hogy a kezdeti időben nem is szabad diétázni, mert nem bírod az edzést és 10 perc után lefordulsz a bicikliről. Ha már végig tudod csinálni a 45-50 percet, akkor elkezdhetsz az étkezésen is változtatni.

Nem azt kell hangoztatni, hogy engem ilyennek fogadjanak el mert dagi vagyok de aranyos és kedves is, hanem meg kell nézni ugyanazt a ruhadarabot magadon és egy vékony (nem sovány) lányon és el kell határozni, hogy te is ilyen leszel.

2010. aug. 20. 00:10
 15/20 anonim ***** válasza:

már bocsi, de van: modell alkat, átlagos, molett és kövér alkat. a molett alkat, az nem az, amikor van melled és feneked és combod... az az átlagos. A molett az, amikor van rajtad 15-20 kiló felesleg, tehát vannak enyha hurkáid. A kövér meg az, amikor mindenhol lóg a háj. Te melyik vagy?

amúgy... én is molett vagyok, és boldog párkapcsolatban élek. a páromnak ezzel semmi baja, azt mondja, hogy ő szereti, hogy van mit fogni rajtam. rá sem néz vékonyabb, vagy más molett csajokra. nyilván az ilyen pasik kevesebben vannak, de nem lehetetlen kifogni... szerencse kell, nem neten kell ismerkedni... amúgy előtte is volt pár pasim... szóval azért vannak ilyen srácok

2010. aug. 20. 08:45
 16/20 anonim válasza:
hát én elég vékony vagyok de arányos meg mittudom én.. velem meg azért szívóznak... egyik barátnőmnek hibátlan az alakja őt meg k*rvázzák mert hogy túl jó ( és nem kapják meg ) szóval no comment -.- :D
2010. aug. 20. 10:57
 17/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Mindenkinek igaza van, legalább egy kicsit. Remélem velem is történik majd valami jó. :-)

2010. aug. 20. 20:33
 18/20 rozika10 ***** válasza:

én 86 kg vagyok 95 ös mellbőséggel és van eszem is ja és egy 10 éves kapcsolatom.

ugyhogy ne aggodj eljön az igazi!!!

2010. aug. 21. 18:20
 19/20 anonim válasza:

Nekem akik tetszenek lányok azok mind 80-100kg felettiek tehát igen molettek.

Komoly kapcsolat? miért ne lehetne ez nem a külsőtől függ!

2011. jan. 9. 22:58
 20/20 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a választ!
2011. jan. 27. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!