Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell egy nőt meggyőzni, hogy randizzon velem? akár egyelőre ismeretlenül is
Figyelt kérdés
2021. márc. 27. 13:35
11/31 anonim válasza:
Hát faceről esetleg úgy ha kiválasztasz valami jó rondát aki senkinek se kell! Úgy is maszkban lesz legtöbbször!
12/31 A kérdező kommentje:
honnan a statisztika?
2021. márc. 27. 14:09
13/31 A kérdező kommentje:
azt mondod, inkább instán ismerkedjek?
2021. márc. 27. 14:10
14/31 anonim válasza:
Hallottam, nekem nincs face-m!
15/31 anonim válasza:
Az Instagram se társkereső, én személy szerint minden ismerkedőt azonnal tiltok.
16/31 anonim válasza:
Meggyőzni? Elég rosszul indítasz. Az agresszív nyomulás nem épp a nők álma. Plusz a facebook nem épp társkereső, ahogy az insta sem. Az ilyet instant tiltom.
17/31 anonim válasza:
Lehet hogy semmit nem ér a véleményem, de egy ilyen mamlasznak mint te pont elég! Légy férfi ne a gép mögé bújva ismerkedj. Tudom hogy COVID meg karantén , de vannak nők , lányok az utcán a parkban sétáltatnak kutyát, levegőznek, buszoznak, vásárolnak! Menj oda és elegyedj velük beszélgetésbe! Játszd el hogy keresel valamit kérdezz és majd alakul.
18/31 A kérdező kommentje:
akkor hol keresel társat?
2021. márc. 27. 14:25
19/31 A kérdező kommentje:
dehogy alakul...
túl sok hálovudi filmet nézel
2021. márc. 27. 14:26
20/31 anonim válasza:
Nem nézek romantikus filmeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!