Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eddig egyszer talalkoztam egy sráccal, de mit tegyek, hogy félre ne értse, hogy egyelőre csak barátságot szeretnék?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy én csesztem el, meet ráírtam, hogy nincs-e kedve talizni meg dumálni és nagyon jól elbeszélgettünk plusz megegyeztünk egy következő taliban. Amikor összefutottam vele az utcán, mosolygott és mondta, hogy jelezzem, ha jó lenne. Igazából az első beszélgetésünk baráti volt, de mondtam neki, hogy szimpi volt és szerettem volna megismerni, de csak barátkent egyelőre. Az az igazsag, hogy élőben annyira megse jött be külsőre, de barátkozni szívesen barátkoznék vele.2020. jún. 6. 21:24
3/9 anonim válasza:
Hát ez így nagyon félreérthető úgyhogy szépen egyenesen fogalmazás meg neki hogy szimpi volt de ne értse félre, csak barátként. Minél tovább húzod és célozgatsz, annak többet sérül
4/9 anonim válasza:
Jobb lenne, ha békén hagynád ezt a pasast. Ő járni szeretne veled, te meg csak finnyáskodsz rá.
Mondd meg neki, hogy mi van és utána hagyd békén örökre.
Te meg legközelebb olyannal kezdj találkozgatni, akit a barátnőid is elég helyesnek tartanak, hisz úgyis csak ez számít.
5/9 A kérdező kommentje:
Szegény srác élőben egy pálcika volt, 60 kilo ha megvan vasággyal. Egy pasi legyen már valami izom és nem kétajtós szekrényre gobdoltam ez alatt. Én is kissé molett csaj vagyok, jól is nézne ki mellettem. Azt meg hagyjuk, hogy olyan magas mint én. Barátnőim nincsenek amúgy, inkabb barátaim :D
2020. jún. 7. 20:30
6/9 anonim válasza:
Jaa, hogy nem is az a fontos, hogy neked tetszik-e így, hanem hogy hogy nézne ki melletted??
Inkább hagyd békén.
7/9 anonim válasza:
Te hogy erezned magad, ha teged hulyitene es ejtene pofara egy fiu?
Az nem gond, ha nem akarsz semmit, de ne gorgesd tovabb ezt a teljes joggal felreertheto viselkedest.
8/9 anonim válasza:
"de barátkozni szívesen barátkoznék vele."
Inkább hagyd békén... Neki párkapcsolat kellen te meg csak finnyáskodsz meg húzod az agyát... Mondd meg neki hogy mi a helyzet aztán ne keresd többet.
9/9 anonim válasza:
Szerencsétlen srác jobban járna, ha hanyagolnád őt, minél tovább hülyíted, annál rosszabb lesz neki, aztán meg ne csodálkozz, ha jól kioszt téged, miután lepattintottad, mert nem fogja érteni, hogy ha nem kellett neked, akkor miért találkozgattál vele. Amúgy meg érdekes, hogy te kritizálod az ő alakját, miközben elvárod, hogy téged molettként fogadjon el egy izmos fiú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!