Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit jelent ha egy fiu azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent ha egy fiu azt mondja h nem tudja mit erez irantam?

Figyelt kérdés

Randizgatok egy sraccal aki azt mondta h nem tudja meg pontosan h mit is erez irantam, nem iger elore semmit/nem tudja elore megmondani h x honap mulva egyutt leszunk-e ugy mint egy par..Viszont megis talalkozunk azota is es en teljesen bele vagyok zugva, de o megis neha tartja inkabb a tavolsagot..es latom rajta h neha magaba fordul es csak maga ele tekint..kozben meg figyelmes velem es fogalmam sincs h vajon mit erezhet irantam, mert szamomra az h “nem tudom” olyan kifogasnak hangzik..

Vagy letezik olyan h tobb honap kell egy fiunak h valakibe ugy igazan bele szeressen es csak utana akar tobbet?

2021. márc. 26. 17:24
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
Bármilyen hihetetlen is, pont azt jelenti, amit mondott: Nem tudja, hogy mit érez irántad.
2021. márc. 26. 17:30
 2/9 anonim ***** válasza:
72%
Nincs meg a közös hang,lehet hogy te ezt még nem látod.
2021. márc. 26. 17:33
 3/9 anonim ***** válasza:
75%
Hagyd a francba.
2021. márc. 26. 17:41
 4/9 anonim ***** válasza:
6%
Jesszusom...melyik szót nem érted?
2021. márc. 26. 17:43
 5/9 anonim ***** válasza:
93%

A kérdező érti a szavakat, csak bizonytalan. Itt legtöbbtől majd azt a választ kapod, hogy idővel lelép. Meglehet.

Én férfiként azt mondom, hogy most még bizonytalan a fiú (mondja is). Mérlegel mi a pro és mi a kontra kettőtök között. Nyomatékosan figyelmedbe ajánlom, hogy (ha van időd rá) egyelőre várd a fejleményt kibontakozni. Most még kétesélyesnek látom.

2021. márc. 26. 18:13
 6/9 anonim ***** válasza:
93%
Azt jelenti, hogy ő még nem szerelmes beléd és nem is biztos benne, hogy később az lesz, de azért tetszel neki, így megadja az esélyt a dolognak. Az normális, hogy van akinek több idő kell, amíg kialakulnak az érzések, de azért az intő jel lehet, hogy erre külön felhívja a figyelmed. Vagy azért szólt, mert nem akarja hogy beleéld magad és megbántson vagy azért, hogy később ezzel takarózhasson, hogy ő szólt előre. Te ismered, neked kell tudni, hogy milyen a srác, melyik a valószínűbb.
2021. márc. 26. 18:34
 7/9 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem nincs túl valakin, azért mereng. Amiatt önmagában senki se szokott merengeni, hogy az új kapcsolatában még nem biztos az érzéseiben. Szerintem szakíts, itt csak sérülhetsz, akkor is, ha te leszel a gyerekei anyja életetek végéig.
2021. márc. 26. 19:12
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Nője van furdalja a lelkiismeret
2021. márc. 26. 20:23
 9/9 anonim ***** válasza:
24%
Azt jelenti, hogy kúrogatna téged amíg nem talál olyat, aki iránt érez.
2021. márc. 26. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!