Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ha egy fiu azt mondja h nem tudja mit erez irantam?
Randizgatok egy sraccal aki azt mondta h nem tudja meg pontosan h mit is erez irantam, nem iger elore semmit/nem tudja elore megmondani h x honap mulva egyutt leszunk-e ugy mint egy par..Viszont megis talalkozunk azota is es en teljesen bele vagyok zugva, de o megis neha tartja inkabb a tavolsagot..es latom rajta h neha magaba fordul es csak maga ele tekint..kozben meg figyelmes velem es fogalmam sincs h vajon mit erezhet irantam, mert szamomra az h “nem tudom” olyan kifogasnak hangzik..
Vagy letezik olyan h tobb honap kell egy fiunak h valakibe ugy igazan bele szeressen es csak utana akar tobbet?

A kérdező érti a szavakat, csak bizonytalan. Itt legtöbbtől majd azt a választ kapod, hogy idővel lelép. Meglehet.
Én férfiként azt mondom, hogy most még bizonytalan a fiú (mondja is). Mérlegel mi a pro és mi a kontra kettőtök között. Nyomatékosan figyelmedbe ajánlom, hogy (ha van időd rá) egyelőre várd a fejleményt kibontakozni. Most még kétesélyesnek látom.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!