Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 25 évesen miért kezdtek el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 évesen miért kezdtek el irántam érdeklődni a tőlem idősebb nők is?

Figyelt kérdés

Tinderen ismerkedem, de eddig egy alapfeltevése volt az életemnek, hogy a lányok/nők iszonyú kevés kivétellel nem érdeklődnek a tőlük 0-5 évvel fiatalabb férfiak iránt. Még tizenévesen próbálkoztam magamhoz hasonló korú lányoknál, de mindig csak felsültem, tehát vannak rossz tapasztalataim. Viszont a pár évvel fiatalabb lányoknál mindig voltak sikereim. Most is 25 évesen durván a 19-24 éveseknél próbálkoztam, azon belül is a 20-23 akiknél a "legkapósabb" vagyok. Kapcsolatom is nem rég ért véget, voltak más sikereim is, tehát a csajozással általában nincs gond, csak ez van a fejemben, hogy a nőket nem érdeklik a tőlük fiatalabb férfiak. (Aminek nagy vonalakban tisztában vagyok az okaival.)

Ehhez képest mostanában hogy 25 lettem Tinderen sorra húznak jobbra helyes 25-30 közti nők is. De ezt úgy mondom, hogy eddig nagyon ritkán, szinte soha nem matcheltem tőlem idősebb nővel, most pedig tényleg gyakori lett. Elkezdtem párral beszélgetni és láthatólag annyira érdeklődőek, mint a fiatalabb csajok. Viszont egy 25-30 éves nő azt gondolnám inkább kapcsolatot keres, de azt egy idősebb férfival. Mi ennek az oka? Mit láttam eddig rosszul? Eddig miért nem érdeklődtek irántam, most hirtelen miért igen?

2020. nov. 6. 21:08
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Hú ezt nehezebb lehet megfejteni mint egyes atomfizikai feladatokat. Nyilván azért érdeklődnek a kicsit idősebb nők is, mert te sem vagy már egy kis srác. Nagyjából 25 éves kortól kezdődik az az időszak a férfiak életében, amikor minden női korosztálynál kapósabbak lesznek. Már nem vagy diák, stb, jó esetben ilyenkorra szoktak érett férfivá válni, felnőni, függetlenedni.
2020. nov. 6. 21:18
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Jól nézel ki , arc vagy test !
2020. nov. 6. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!