Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha már valaki így indított...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha már valaki így indított egy felvetett hétvégi randi előtt?

Figyelt kérdés

Ő:Annyira jó lenne találkozni hétvégén. Nem akarom, hogy valami közbe jöjjön.

Én :Mi jöhetne közbe?

Ő: Munka.

Erre eltűnt azon a hétvégén és rám írt 4 nap múlva, hogy közbejött egy munka és minél előbb befejezi, annál több szabadideje lesz. Azóta sem taliztunk. Eltelt 2 hónap. Most mindig az a duma, hogy Pécsen van és nem számított rá, hogy ez a meló mennyire elfog húzódni... Hát nem tudom, hogy ezek után mire számít. Biztos van szabadnapja és Magyarországon nincsenek leküzdhetetlen távolságok. Autója is van, nekem is...

2021. márc. 25. 12:58
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát, én utaztam már 150-200km-t is egy lányért és megérte. Szóval nem vagy neki annyira fontos.
2021. márc. 25. 13:08
 2/10 anonim ***** válasza:
28%
Gondolom jóképű és/vagy jómódúnak tűnő, ha ezek után még mindig kitartasz az mellett, hogy ismerkedj vele.
2021. márc. 25. 13:40
 3/10 A kérdező kommentje:
Egyik sem. De én is jómódú vagyok. Ez pont nem érdekelne.
2021. márc. 25. 13:49
 4/10 anonim ***** válasza:
28%
Hát te aztán jómódú lehetsz, ha beveszed ezt a bugyuta kifogást. Munka miatt nem tudtok találkozni, ugye? :D
2021. márc. 25. 13:56
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem látok összefüggést a jómódúság és a naivitás között. Az, hogy próbálsz bízni vagy hinni az embereknek, emberekben, annak semmi köze ahhoz, hogy valaki jómódú. Ne legyél már primitív. De az értékelésedből látszik mennyire szoktál hasznos véleményeket formálni xD
2021. márc. 25. 14:04
 6/10 anonim ***** válasza:
84%
Van ilyen. A munka neve Zsuzsi.
2021. márc. 25. 14:18
 7/10 anonim ***** válasza:
81%
az a ‘munka’ jo egy masik csajnak is. teged csak tartaleknak tart.
2021. márc. 25. 14:52
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Sztem ne foglalkozz vele!
2021. márc. 25. 15:29
 9/10 A kérdező kommentje:
De mi értelme van ilyet csinálni? Mert nyilván így soha nem lesz semmi. Gondolhatta, hogy ennyi idő után egy nő lefarol. Meg is írtam ma neki, hogy többet ne írjon.
2021. márc. 25. 16:04
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
a munka az a másik nővel való huzavona sztem, aki pécsen él. majd kiderül
2021. márc. 25. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!