Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak szerintem túl gyors ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem túl gyors ez?

Figyelt kérdés

Társkeresőn úgy ráírni valakire, hogy szia lenne kedved támasztani velem a falt a Gellért hegyen??

Csak szerintem pofátlan ez, hogy se szia merre laksz se szia ki vagy vagy ilyesmi?:DD

2021. márc. 23. 12:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én röhögnék és visszaírnék valami ökörséget. Szerintem ez csak egy ilyen felütés a szokásos sziamizu helyett.
2021. márc. 23. 12:56
 2/6 Noren1989 ***** válasza:
100%

Szerintem épp a figyelemfelkeltést célozták vele.

Ami sikerült is, szóval nyugodtan beszélgessetek tovább :D

2021. márc. 23. 12:59
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Engem meg szoktak mosolyogtatni az ilyesmik. A kedvencem ez volt:

Szia, gyönyörű domborulatokkal ülsz gyönyörű domborulatok között. Gyönyörű képek, hol készültek? Elviszel oda?

:D

2021. márc. 23. 13:29
 4/6 anonim ***** válasza:
75%
ezt tök vicces és figyelemfelkeltő, nem értem miért díjaznád jobban az unalmas "szia mizut". jobb is ha nem válaszolsz az illetőnek, nem hiszem, hogy az ilyen savanyú "normális" csajokat keresi.
2021. jún. 8. 12:15
 5/6 A kérdező kommentje:
Ne aggódj ő nem volt normális nem én, nevetős emojikkal válaszoltam rá, hogy persze, aztán rögtön rátért, hogy aztán felmehetnénk hozzám izgalmasabb dolgokat csinálni. Azóta az ilyen típusú üzenetekre nem is válaszolok:D
2021. jún. 8. 13:16
 6/6 anonim ***** válasza:
52%
5-ös, már nem azért, egy sima szia, mizu után is ugyanúgy meg lehet kerdezni, hogy feljönnél e hozzá. szal még tartom az álláspontot, hogy a kérdésben elhangzott szöveg egy jópofa indítás/randimeghivas is lehetne
2021. jún. 8. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!