Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Akik társkeresőn ismerkedtetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik társkeresőn ismerkedtetek meg, honnan tudtátok, hogy ő lesz ,,a jó”?

Figyelt kérdés
Ha te társkeresőn ismerted meg a párod, honnan tudtad, hogy ő lesz az, aki úgymond az ,,igazi”? Máshogy írt rád, mint a többiek? Érdeklődőbb volt, sűrűbben válaszolt? Nem akart azonnal találkozni, inkább beszélgettetek előtte egy csomót chaten? Honnan tudtad?

2021. márc. 20. 17:21
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem a társkeresőn ismertem meg, hanem személyesen. A társkeresőn csak "találkoztunk" ami a való életbe, lakhelyünk, munkánk miatt nem történt volna meg kb sose.

Érdeklődő volt, nyitott, nem szívódott fel szó nélkül.

2021. márc. 20. 17:31
 2/4 anonim ***** válasza:
53%

Tetszett.

Komoly volt és racionális.

Nem nézett idióta kiscsajnak, felnőtt nőkènt, egyenrangúként kezelt azonnal.

Előzmények:

Sokáig chatelgettem/találkoztam olyanokkal, akikről egytől egyig kiderült, hogy egyszerűen parasztok, vagy sültbarmok, vagy igénytelenek, vagy bunkók, vagy nem is az aki a képen volt, vagy elhizott, vagy foga sincs, vagy dedós kiskölyök, aki állandoan sirva röhögős smylikat küld(ilyenekből is sok van)stb Többször ki is regiztem már meg vissza, nemigen viselem a szennyet..

Aztán egyedül már nem birtam. Szexhiányom volt rendesen, igy feladtam az elveim. Nem akartam ismerkedni, csak szexet. Azonnali videochat random az elsővel, tetszett nagyon, azonnali találkozás,(annyit irtam csak szinte neki a kérdésére, hogy mit szeretnék, hogy csak egy Igazi Férfit szeretnék, es ez is nagyon tetszett, hogy azonnal hivott is, azonnal jött, találkozo lebeszélve, nem hezitált.) valoban felnőtt komoly Férfi, valami tekintelyt parancsolo kisugárzással, ráadásul vezető beosztás, és Minden ellenére, komoly nőként kezelt, nem ítélt el, nem kis könnyű idiótának vett, azonnali szex, azota is tart. Ő azonnal ki is regizett szex után mindenhonnan. Olyan alapon hogy ennél jobb neki nem is kell.

Azóta megismert normál is, hogy valóban nem egy szajha vagyok, csak akkor egyetlen egyszer úgy alakult a dolog.

És valóban egy Igazi Férfi.

És ő még azóta sem küldött nekem pl sírva röhögő smylikat..

2021. márc. 20. 17:46
 3/4 anonim ***** válasza:

*külsőre sportos, magas, nem fiatal, hanem teljesen felnőtt kész férfi, komoly, és hatalmas kisugárzással. És simán le lehetett vele komolyan "tárgyalni" mindent.

Igy kezdődött :D

2021. márc. 20. 17:49
 4/4 anonim ***** válasza:
az első találkozásnál dőlt el a dolog
2021. márc. 21. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!