Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Akinek nincs ideje egy kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek nincs ideje egy kapcsolatra, az miért kezd bele?

Figyelt kérdés

2021. márc. 20. 11:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
94%
Mert vágyik rá attól függetlenül
2021. márc. 20. 11:35
 2/11 anonim ***** válasza:
97%
Én azokat a férfiakat imádom, akik ismerkedés közben közlik, hogy meggondolták magukat, mégsincs idejük kapcsolatra. Ők nyilván csak szexet keresnek igazából.
2021. márc. 20. 11:36
 3/11 anonim ***** válasza:
94%
Sok ilyen van?
2021. márc. 20. 11:37
 4/11 anonim ***** válasza:
97%

Olyan nincs, hogy nincs időm. Az adott személy miatt nem vagyok hajlandó változtatni és alkalmazkodni, olyan van.

Engem is ráztak le ilyen dumával, közben tudtam, hogy nonstop csak haverozik az illető.

Jelenleg én is úgy gondolom, hogy a szakításom után tök jól újraformáltam az életem és talán bele sem férne egy kapcsolat. Munka, barátnők, edzés, család, stb-stb. De hidd el, lenne az az illető, aki miatt ismét borítanám a rutinom.

2021. márc. 20. 11:43
 5/11 anonim ***** válasza:
Létezel, élsz, kellesz
2021. márc. 20. 11:46
 6/11 anonim ***** válasza:
48%

Mea culpa mea maxima culpa...gyónok nektek olvasók!

#2#4!!!

Én 35éves vagyok,novemberben lesz 5 éve hogy szingli,ahogy a 4es a végén írta,biztis hogy lenne,de nem akárki mint 25 évesen,amikor 4 év után egyedülálló lettem, és randiztam amikor csak tudtam.

Lehet,hogy egészségtelen,de nem is bírok már úgy,munkáim hobbijaim, barátok(kevés) ,öregedő szüleim(amit régen anya segített apának bútor mozgatás ott én vagyok apa helyén és apa a segítő),saját ház felújítása....

És amikor ismerkedem egy lánnyal eleinte megvan a varázs aztán jönnek megoldandó problémák,azt mondom nekem nincs időm energiám erre. Megoldandó problémák általában: 3/4 7-kor indulok dolgozni és 5 körűl érek haza. Este 11-reggel 6közt aludnék. Ha együtt élnénk nap indító szex beleférne 5 kor is:)).

Sok nőnek másabb a bioritmusa. Idegesít amikor este telefonálhatnékja van vagy messengeren csak ír,ír ,ha nem válaszolok sértődött.

Eleinte nagyon jó kirándulás hozzá járni ,ha meszebb lakik,de pár alkalom után....

Oldozzatok fel olvasók,vagy pontozzatok le...de bevallom ellustúltam

2021. márc. 20. 12:02
 7/11 anonim ***** válasza:
95%
Úgy éled az életed ahogy szeretnédd, csak ne csodálkozz/siránkozz hogy egyedül vagy.
2021. márc. 20. 12:10
 8/11 anonim ***** válasza:
94%
7es gondolom nekem szólt és jogos 6os.
2021. márc. 20. 12:15
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Máshogy nincs szex. Arra azért van idő.
2021. márc. 20. 12:39
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
Az első leír mindent. Mert vágyik rá. És vannak egyébként olyanok, akik meg tudják érteni ha a másik elfoglalt, mert így is amikor tud, időt szakít rájuk. Ha valakit szeretsz, ez nem lehet probléma. Esetleg az ismerkedési fázisnál
2021. márc. 20. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!