Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék ellazulni a randin, hogy meg tudjon csókolni a srác? Mit tegyek, hogy ne legyek ennyire zavarban? 17/L
ez az első "kapcsolatom", ami alakulóban van..kedden volt a második randi, az elején tök jól elbeszélgettünk, de a végefelé egyre közelebb jött hozzám, és az egyik pillanatban tök spontán megcsókolta a nyakamat és szerintem haladt is volna fölfelé, hogy jöjjön az igazi csók, de én annyira lesokkoltam, és olyan azavrba jöttem, hogy tök mereven ültem mellette és csak mosolyogtam, aztán meg elhúzódtam...:S
Tegnap kimagyaráztam magam, hogy csak nem számítottam az egészre és hirtelen jött (ami igaz is) de a következő talin már biztos lesz valami, én viszont annyira félek, hogy nem tudok ellazulni és béna leszek, azt sem tudom, hogy kell csókolózni, mit csináljak, ha közeledik, hogyan tudnék laza lenni?
Légyszi segítsetek :)))
Megint én vagyok...
Azóta hogy állsz?
Megint én.
Tudod, az, hogy kihasználjon valaki, nem attól függ, hogy kimutatod-e hogy szereted. Mindegy, hogy tudja-e, hogy szereted, vagy nem, mert ha szereted, akkor ha akar, ki tud használni, ha nem vagy "okos". Légy észnél, és figyelj. Ismerd meg, utána nem fog tudni kihasználni sem ő, sem senki más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!