Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Még csak ismerkedünk,de ő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még csak ismerkedünk,de ő házasságról beszél,én viszont soha nem akarok házasodni. Elmondjam a legelején?

Figyelt kérdés

Társkereső oldalon megismerkedtem egy lánnyal, mindketten egyetemisták vagyunk.

Mindenféle témáról elbeszelgettunk,de még nem találkoztunk egymással személyesen.

Többet közt írt a házasságról is,én viszont nem vagyok házasság párti.

Megmondjam neki vagy felesleges ha még amúgy sem randiztunk?

2021. márc. 16. 12:04
 1/6 anonim ***** válasza:
98%

Szerintem írd meg neki.

Ne raboljátok egymás idejét, ha hosszú távú kapcsolat úgysem lehetséges.

2021. márc. 16. 12:06
 2/6 anonim ***** válasza:
96%
Írd meg, mert ha ennyire ragaszkodsz hozzá, csak az idejét rabolod.
2021. márc. 16. 12:22
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg neki.
2021. márc. 16. 12:30
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Írd meg neki. Mi van ha komolyabbra fordul? Ne akkor derüljön már ki ilyen fontos gondolkodásbeli eltérés.

Viszont az is benne van, hogy most hiába mondod, hogy tuti nem, de még meg is változhat a véleményed.

2021. márc. 16. 13:02
 5/6 anonim ***** válasza:
Én megírnám neki a helyedben. Ha már egyszer felhozta és szóba került, miért ne írhatnád le te is a véleményed? Legalább tisztában lesz vele és nem fog kellemetlenül érinteni, ha esetleg komolyra fordul a dolog és neked szegezi a kérdést, hogy mikor veszed el.
2021. márc. 16. 14:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Beszéld meg vele az álláspontodat. A házzasságnak csak az egymás után öröklésc és a korházi döntési jog az értelme.
2021. márc. 19. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!