Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemel a férfi magyarázatot, hogy miért nem válaszolok neki? 24L, 31F
Hosszú ideig barát voltam egy férfivel, randizni kezdtünk, lefeküdtünk, de kapcsolat nem volt.
Eköben talált valakit (nem jöttek össze), aki tetszett neki, rólam pedig annak a lánynak olyasmiket mondott, ami nem igaz, gondolom azért, hogy az a lány lássa, hogy a férfinek mekkora sikere van más lányokkal, és hogy hogy utasit vissza másokat azert, hogy vele legyen.
Például:
- én mindig csak akkor beszéltem a férfivel amikor ő kezdeményezte a beszélgetést. A férfi elkezdett panaszkodni a lánynak, hogy én fülig szerelmes vagyok belé, viszont ő semmit se érez irántam, és gondolja, hogy az lenne a legjobb, hogyha én irok neki, ő ne válaszoljon vissza. Persze, én nem irtam a férfinek, de a férfi elég gyakran irt nekem ezek után is, és mondta, hogy mennyire jól érzi magát velem, 2 hónapja (januárban) megkérdezett, ha akarom, hogy a barátnője legyek (nem adtam választ)
- mondta nekem, hogy ha valahova megyek túrázni a barátaimmal, hivjam őt is. Elhivtam, visszautasitott. A másik lánynek azt mondta, hogy visszautasitott 4 lányt, akik hivták túrázni az ő kedvéért (hogy lássa a lány, hogy milyen hűséges hozzá)
- egyik nap elhivott engem és az egyik barátnőmet hétvégére kávézni. Eljött a hétvége, és aznap mikor kellett volna találkozzunk mind a 3-an, megkérdeztem a férfitől, hogy akkor találkozunk? mondta, hogy igen. Fizetett nekünk ebédet (pedig mondtuk, hogy nem vagyunk éhesek), virágot is kaptunk tőle, majd én kettesben maradtam vele, és megcsókolt, szenvedélyesen. A lánynak azt mondta, hogy valami más városból jött haza, és én irtam neki, hogy nem megyünk valahova ki, de ő mivel éhes volt és kellett egyen, nem akart egyedül enni, igyhát elfogadta a meghivásomat. És amikor megcsókolt nem érzett semmit, megbánta
És még sorolhatnám a hazugságait...
Ezeket a nyáron irta annak a csajnak. A csaj kb 1 hónapja elküldte a beszélgetést nekem, onnan tudom.
Januárban együtt töltöttem a férfivel a Szilvesztert, akkor megkérdezte, ha akarok együtt lenni vele. Nem mondtam választ, mert bizonytalan voltam. Januárban még irogatott nekem, februában szünetet tartott. Ebben a szünetben irt nekem ez a lány. Február végéntől elkezdett megint irni a férfi, de csak megnéztem az üzeneteit, nem válaszoltam. Tudja, hogy megharagudtam rá, de nem hiszem, hogy tudja hogy én elolvastam a leveleket. Eléggé rendszeresen ir.
Mint kiderült, februárban valaki mással randizgatott, de amikor az a lány visszautasitotta, megint elkezdett engem keresni.
mi a fenének fekszel le valakivel, akit egyáltalán nem ismersz és akivel nem vagy kapcsolatban?
Komolyan megőrültek az emberek. Az egyik fele szexel össze vissza, fűvel fával.. a másik meg az ölébe hulló lehetőséget is eldobja jégkirálynőként. Eszem megáll!
ekkora szrházi gerinctelen egy fószert. mellesleg a csaj tud ezekről a dolgairól?
Mert megérdemelné, hogy pofára essen ezek után.
te meg nagyon gyorsan ignoráld ezt a görényt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!