Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Már az első randin eldöntitek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már az első randin eldöntitek, hogy szeretnétek-e a másiktól többet?

Figyelt kérdés
Egy ismerősömmel beszélgettünk erről, ő azt mondta, hogy szerinte az első 5 perc alapján el lehet dönteni, hogy szeretnénk-e valamit a másiktól. Én nem igazán értek vele egyet, nekem volt már párszor olyan, hogy az első randi nem volt tökéletes, de utána szépen lassan kialakult. Persze vannak olyan helyzetek, amikor lehet érezni, hogy nagyon nem tetszik a másik, de ha nekem nem taszító valaki, adok még neki esélyt, első találkozáson bármi lehet: izgul a másik, nincs jó napja, zavarban van, stb. Szerintetek?
2021. márc. 15. 16:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
50%

Én már a randi előtt tudom, hogy többet szeretnék e a másiktól vagy sem. Nem is megyek úgy randira, hogy ne előzné azt meg egy több hetes ismerkedés személyes találkozással karöltve, ami akkor abban a helyzetben nem randi.

F

2021. márc. 15. 16:49
 2/12 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
47%
Szerintem ez így működik korrekten. Nekem is kikötötték az első randin, hogy csak szex, s ezen kívül semmi más nem fér bele és ez nem is fog változni a jövőben sem, akármit is teszek. Lassan le is építettem az egészet, értelme nem sok volt folytatni.
2021. márc. 15. 16:56
 3/12 anonim ***** válasza:
67%

"Nem is megyek úgy randira, hogy ne előzné azt meg egy több hetes ismerkedés személyes találkozással karöltve"

Huh? :DDDDDDDD

2021. márc. 15. 17:00
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

1#es, én értelek. A párommal netes játékban ismerkedtem meg, és a játék mellett elkezdtünk egy idő után messengeren is beszélgetni.

Aztán megbeszéltünk egy találkozót, de igazából csak egy túrát, nem volt igazából randi. Csak utólag mondom ezt, hogy életem legjobb randija, mivel összejöttünk.

2021. márc. 15. 17:06
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát inkább úgy fogalmaznék, hogy ha nagyon nem passzolunk össze, az már az első randin kiderül.

Az más hogy van olyan, h nem sikerül annyira jól,de ettől függetlenül nem vesztem el teljesen az érdeklődést, mert ennek ellenére valami mégis megfog benne, abból még akár lehet több is.

2021. márc. 15. 17:21
 6/12 anonim ***** válasza:
48%

"az első randi nem volt tökéletes, de utána szépen lassan kialakult"

Na itt hibádzik az elgondolásod. A legtöbb nő egyből megszakítja az ismerkedést, ha az első randi nem volt tökéletes.

2021. márc. 15. 17:28
 7/12 A kérdező kommentje:
Én nő vagyok és nem szakítom meg az ismerkedést, ha valami nem volt tökéletes, csak akkor, ha tényleg valami olyan van a másikban, ami nagyon nem tetszik.
2021. márc. 15. 17:32
 8/12 A kérdező kommentje:
Velem szokták megszakítani az ismerkedést, amikor nem vagyok a legjobb formámban.
2021. márc. 15. 17:33
 9/12 anonim ***** válasza:
Nekem pár másodperc elég, hogy tudjam van e értelme folytatni...
2021. márc. 15. 17:47
 10/12 anonim ***** válasza:

Nincs két egyforma ember, 2 egyforma randi, 2 egyforma eset...

Velem sokszor fordult elő hogy a vonzalom fokozatosan alakult ki, nem egyik pillanatról a másikra. És ezek a vonzalmak tartósabbak, jelentőségteljesebbek a számomra.

De nem működünk egyformán. Ezért irreleváns ezen vitatkozni mert 2 különböző ember, 2 különböző módon éli ezeket meg.

2021. márc. 15. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!