Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nagyon lehangoló, ha a nő első randira nem
nagyon öltözik ki? Milyennek szeretnétek látni első
randin?
Figyelt kérdés
Csinos nő vagyok, de nem egy plázacica. Ha ünnepibb alkalom van, vagy nagyon akarnék tetszeni a már meglévő páromnak, akkor persze felvenném a magassarkút és a miniszoknyát (vagy bármit, ami neki tetszik rajtam). De alapvetően nem vagyok az a kiöltözős cicababa. Első randin amúgy is feszültebb az ember. Nem akarok még az öltözékem miatt is feszengeni, mert alig bírok tipegni a cipőben, vagy csúszkál a szoknyám, stb.
Egy csini farmer valami szép, kicsit szexisebb felsővel, valami kényelmesebb cipő. Szép, leengedett haj, igényes,de nem túl feltűnő smink. Egy elegáns kis ékszer, fincsi parfüm. Ez így jó? Vagy nagyon snassz?
Teljesen rendben van így. Nem kell első randin ku...rvának öltözni. Legyél csinos, persze, de az első randi nem egy állásinterjú, hogy ki kelljen öltözni. Ahogy egy átlagos hétköznap felöltöznél. Azt akarom látni, hogy te ki vagy, nem azt, hogy milyen ruháid vannak, amiket amúgy csak alkalmakkor hordasz.
2020. máj. 19. 20:07
2/17 anonim válasza:
Sosem várnám el, hogy valaki ünneplőben, estélyiben jöjjön el randira, de mondjuk ne is melegítőben vagy olcsó kínai felsőben. Amit leírtál, az szerintem jó, nyilván hétköznap sem gálában szaladgálsz.
2020. máj. 19. 20:09
3/17 anonim válasza:
Én sokkal jobban szeretem a leírt szerelést randira. Engem is feszelyez ha a lány alig tud járni stb.
2020. máj. 19. 20:09
4/17 anonim válasza:
Alkalomhoz illoen kell oltozni, es nem maga a teny, hogy randi az alkalom. Hanem a hely, ahova mentek, a program amit csinaltok.
2020. máj. 19. 20:18
5/17 anonim válasza:
Mikor a mostani barátnőm betoppant az első randira farmerben, sportcipőben és melegítőfelsőben, mondhatni, belezúgtam. Neki nem kellett cicoma, hogy gyönyörűnek lássam, ennek ellenére igényes volt és legalább kevésbé feszélyezett és kevésbé volt "mozgáskorlátozott" a magassarkú meg a többi nélkül.
2020. máj. 19. 20:25
6/17 A kérdező kommentje:
Beülünk egy fagyira vagy kávéra valahová és sétálunk a városban, beszélgetünk.
Szerintem komolyabb, hosszabb programot ráérünk, ha bejövünk egymásnak és lesznek következő randik.
2020. máj. 19. 20:26
7/17 anonim válasza:
Szerintem senkinek nem kéne olyat felvennie randira, amit amúgy nem hord. Nőként kiábrándító, hogy azt hiszed, rendesen néz ki, mert randira összeszedi magát, de minden más ruhája még napköziből maradt meg.
2020. máj. 19. 20:28
8/17 anonim válasza:
első randin csak add magad. AZtán majd úgyis eldöntöd, h akarsz-e csábítani, v nem.
2020. máj. 19. 20:54
9/17 anonim válasza:
Átlagos megjelenés is oké lenne nálam, nem szükséges egyből divatmajomnénak lenni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!